Genieten

Review | Het spelletje Luigi Mansion 3 op de Nintendo Switch

  • By
  • 20 november 2019
  • Sticky
Luigi Mansion 3 - Nintendo Switch / Maudgeniet.nl

Wij hebben sinds kort een klein beetje eenĀ nostalgisch gevoel in huis, want onlangs hebben we een Nintendo Switch gekregen. Oke, heel nostalgisch is dat eigenlijk niet, eerder super hip. Maar op de een of andere manier moet ik altijd aan mijn kindertijd denken bij de woorden Nintendo en Mario. Wij hadden zelf helaas geen Nintendo in huis, maar vriendinnetjes van mij wel – ik kon me uren vermaken met die leuke spelletjes. Nu hebben we zelf een Nintendo Switch in huis en kan ik me wederom weer uren vermaken met spelletjes. šŸ˜‰ Nog niet zo lang geleden is het nieuwe spelletje Luigi Mansion 3 uitgekomen en wij mochten deze testen!

Nintendo Switch - Maudgeniet.nl

Luigi Mansion 3: leuk spel op de Nintendo Switch!

Rond Halloween is dit spelletje uitgekomen en een betere tijd was er niet. Want tijdens Luigi Mansion 3 zijn Luigi en zijn vrienden uitgenodigd in een hotel en niet zomaar een hotel. Op het eerste gezicht lijkt het een gezellig hotel, maar zodra de nacht valt verandert het hotel in een behekst hotel. Luigi is zijn vrienden kwijt in dit hotel vol spoken en gaat weer op zoek om ze te vinden en te redden.

Luigi ontmoet K. Wibus, een professor die hem helpt met handige gadgets zodat hij alle spoken kan verslaan. Denk dan aan de speciale spokenzuiger, een zaklamp om de geesten te verblinden en een zuignap. Maar ook kun je regelmatig even bellen met K. Wibus voor tips. K. Wibus zorgt er ook voor dat Gooigi tevoorschijn kan komen, dit is een kloon van Luigi. Gooigi kan alles wat Luigi kan Ć©n meer; hij kan zich namelijk door hekken en langs buizen wringen. Gooigi kan op plekjes komen waar Luigi niet kan komen. Maar pas op.. Gooigi kan niet tegen water.

 

Kamer voor kamer en verdieping voor verdieping ontdekt Luigi het hotel en komt de gekste dingen tegen.Ā Het hotel is ontzettend tof ingericht en mooi bedacht. Iedere kamer en verdieping is weer anders en zo kom je de gekste dingen tegen. Van yogastudio en disco tot van restaurant (in piratenstijl) tot kasteel en pyramide. Je kunt het zo gek niet bedenken of de volgende setting komt alweer om de hoek kijken. Heel erg tof! Wij vinden Luigi Mansion 3 een enorm leuk spel.

Luigi Mansion 3 - Nintendo Switch / Maudgeniet.nl

De Nintendo Switch

De Nintendo Switch is voor ons een behoorlijke aanwinst bij ons in huis. We kunnen het spelen op de televisie, alleen of met z’n tweeĆ«n – maar we kunnen de consoles ook vastklikken aan de Nintendo Switch om zo alleen te spelen. Ik had verwacht dat het voor de meisjes (met name Fenne) ook erg leuk zou zijn, maar zij is nog net iets te klein. Ze vindt het wel heel erg leuk om mee te kijken als papa of mama speelt! šŸ˜‰ Ik denk dat we maar eens op zoek gaan naar een spelletje die ook voor Fenne al leuk is om te doen. En natuurlijk staan er ook nog een aantal andere spelletjes voor papa en mama op de wishlist. šŸ˜‰

Praktische informatie over Luigi Mansion 3

Luigi Mansion 3 is onder andere te koop in diverse winkels, via de Nintendo Shop of via Bol.com. De advies verkoopprijs is ā‚¬ 59,99 (prijs is van november 2019).

Luigi Mansion 3 - Nintendo Switch / Maudgeniet.nl

De uitgelichte foto is een screenshot uit het filmpje van Luigi Mansion 3. Wij hebben dit spel gekregen voor een review. Ik ga geen samenwerking aan die niet past bij Maudgeniet.nl of waar ik niet achter sta. Je leest hier altijd mijn persoonlijke en eerlijke mening.

 

No Comments
Leave a Reply