Genieten

7 leuke cadeaukaarten om te geven in de decembermaand | Cadeautips

  • By
  • 14 november 2019
  • Sticky
leuke cadeaukaarten - Maudgeniet.nl

De herfst is nog maar net begonnen, maar toch zijn we in ons hoofd allemaal alweer druk bezig met de decembermaand. Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw.. Zoveel feestjes in een maand tijd en daar komt heel veel geregel bij kijken. Lekkere hapjes, een uitgebreid kerstdiner en natuurlijk cadeautjes. Voor de kinderen doen wij alleen cadeaus met Sinterklaas en dat vind ik echt leuk om mee bezig te gaan. Maar cadeaus voor volwassenen (en met name mannen!)  vind ik toch een stuk ingewikkelder. Ik vind dat zelfs een behoorlijke uitdaging, haha! Gelukkig is een cadeaukaart altijd een goed idee! Ik tip een paar cadeaukaarten waar vrijwel iedereen blij mee is (ik tenminste wel!).

Restaurant Cadeaukaart

Ik ben dól op eten en uit eten gaan is voor mij echt een feestje. Een restaurant cadeaukaart is dan absoluut iets waar je mij ontzettend blij mee kunt maken. De cadeaukaart kun je bij heel veel verschillende restaurants inleveren en in vrijwel iedere stad is er wel een leuke plek om te eten. Het cadeau is extra leuk voor ouders met jonge kinderen, want in de tropenjaren is ‘tijd voor elkaar maken’ lang niet altijd even makkelijk. Met een restaurant cadeaukaart ben je bijna verplicht om even tijd te maken voor elkaar. 😉

 Bloemen Cadeaukaart

Met een bloemetje op tafel ziet het er thuis altijd net wat gezelliger uit. Tenminste.. Dat vind ik altijd wel. Ik probeer regelmatig een bloemetje te kopen, van vrolijke tulpjes tot een mooi wildboeket. En tóch schiet het er vaak bij in en moet ik de lege vaas weer in de kast zetten, waardoor de kans op ‘nieuwe bloemen kopen’ alleen maar kleiner wordt. Want.. Uit het oog, uit het hart. 😉 Een cadeaukaart voor bloemen is dus een mooi gebaar en een gezellig cadeau om te geven!

Cadeaukaart van een parfumerie

Iedereen wil er mooi uit zien en lekker ruiken. Maar heb je enig idee wat een lekker geurtje gemiddeld kost? Ik vind het zelf persoonlijk altijd zo’n zonde van m’n geld, dat ik er weer geen moeite voor neem. Met een (kleine) bijdrage is het een stuk laagdrempeliger om eens iets voor jezelf te kopen. Een cadeaubon voor een parfumerie is dus een heel goed idee: voor hem én haar!

VVV Cadeaukaart

Er was een tijd dat ik regelmatig een vvv cadeaukaart kreeg, daar was ik altijd zo gelukkig mee! Ik kon er weken over doen om uiteindelijk te beslissen waaraan ik het ging besteden, bij welke winkel en noem het allemaal maar op. De keuze is reuze wanneer je iemand een vvv cadeaukaart geeft, ze kunnen dan bij zoveel winkels terecht! Dit is overigens ook ideaal als kerstgeschenk op het werk of wanneer je iemand persoonlijk niet zo goed kent. Een cadeaukaart waar je alle kanten mee op kunt!

Wellness Cadeaukaart

Een dag ontspannen, dat klinkt soms te mooi om waard te zijn. Een Wellness Cadeaukaart is dan zeker iets waar je heel veel mensen een groot plezier doet. Een dagje naar een sauna naar keuze, ik kom altijd terug als een ander mens!

Speciaal voor mannen: Cadeaukaart van een bouwmarkt

Jasper krijgt regelmatig een cadeaukaart van een bouwmarkt. In huis is er vrijwel altijd iets te doen: van schilderen tot boren, een lampje vervangen, iets voor in de tuin. Je kunt het zo gek niet bedenken en we rijden regelmatig weer eens naar de Gamma of de Multimate. Fenne noemt de bouwmarkt altijd ‘de stoere winkel’, haha! Met zo’n cadeaukaart maak je heel veel mannen blij én hun vrouw, want zo wordt dat uitgestelde klusje eindelijk eens opgepakt. 😉

Speciaal voor alle mama’s to be: Cadeaukaart van Prenatal

Als je (net) zwanger bent, is de Prenatal voor velen een groot uitje. Zeker als je zwanger bent van het eerste kindje.. Er zijn dan zo veel spullen die je in huis moet halen voor de baby. Van een complete inrichting voor de babykamer tot een kinderwagen, kleertjes, badje, box, knuffeltjes, flesjes, speentjes en nog zo veel meer. Alle aankopen voor een baby zijn al duur genoeg, een cadeaukaart van Prenatal komt dan goed van pas!

Er is nog zoveel meer!

Er zijn zo ontzettend veel meer leuke cadeaukaarten te vinden: voor een High Tea, weekendje weg, de bioscoop, een boekenbon en zo kan ik er nog wel even doorgaan. Welke cadeaukaart je ook kiest: zorg er voor dat het altijd bij diegene past. Dan heb je ongetwijfeld een heel leuk cadeau gegeven!

No Comments
Leave a Reply