Genieten

Kleren maken de man!

  • By
  • 10 maart 2018
  • Sticky
Overhemd / Maudgeniet.nl

Jasper en ik hebben inmiddels al zo’n tien jaar (!) verkering. Het mag een wereldwonder heten dat wij nog bij elkaar zijn.. 😉 Geintje natuurlijk! Al zo lang ik Jasper ken, zie ik hem vrijwel altijd alleen maar blousen of overhemden dragen. En ze zeggen wel eens.. Kleren maken de man! Nou, Jasper herken je altijd aan een overhemd.

Altijd overhemden!
Ik noem het altijd een blouse.. Maar dat is zo ontzettend fout! Het blijkt namelijk zo te zijn dat mannen overhemden dragen en vrouwen dragen juist een blouse. Om dan te zeggen dat mannen een blouse dragen, is dan een klein beetje een belediging. 😉 #sorrynotsorry Weet ik veel! Omdat Jasper zo graag overhemden draagt, mocht ik onlangs een overhemd voor hem uitzoeken bij Overhemden.com.

Overhemd / Maudgeniet.nl

Jasper draagt de ene keer een stoer overhemd en de andere keer juist weer een wat nettere. De ene keer in de broek en de andere keer uit de broek. De ene keer met nette schoenen en de andere keer met sneakers. Dat houdt het nog een beetje afwisselend. 😉 Aankomende maanden hebben we diverse bruiloften en feestjes en dan is het altijd fijn om een net overhemd te hebben, dus kozen we dit keer voor een nette witte.

Eerlijk toegegeven.. Ik vind het ook altijd heel erg leuk als Jasper ‘gewoon’ een t-shirtje aan heeft en iets meer voor een stoere look gaat. De stoere overhemden vind ik hem dan vaak ook een stuk mooier staan. Maar zijn nieuwe nette Cavallaro is geweldig! Ik vind het hem schitterend staan, met zo’n wit overhemd komen zijn sproeten nóg beter uit. Hihi.

Overhemd / Maudgeniet.nl

De komende tijd kan Jasper gewoon weer netjes mee naar alle feestjes die op de planning staan. Voor je het weet staat hij op de cover van Vogue Man! 😉 Muahahahah!

 

No Comments
Leave a Reply