Een kijkje in ons leven: genieten van zwangerschapsverlof

Het is alweer ruim twee maanden geleden dat ik een artikel schreef over dat Maudgeniet.nl gaat veranderen. Daarin vertelde ik niet alleen dat ik twijfelde over deze stap, maar ook dat ik meer persoonlijke artikelen wil schrijven. Daarom lijkt het me leuk om af en toe een kijkje in ons leven te geven.

Maudgeniet.nl update

Lees ook: Maudgeniet.nl gaat veranderen!

Genieten!
Ik heb nu al sinds half mei zwangerschapsverlof en ik ben volop aan het genieten. Ik geniet van mijn twee prachtige meisjes, leuke dagjes uit, lekker eten en binnenkort gaan we zelfs lekker op vakantie. Eerder schreef ik nog dat ik enorm moest wennen aan het vele thuis zijn en dat ik moeite had met een nieuw ritme zoeken.. Ondertussen ben ik helemaal gewend en hebben onze dagen ook weer iets meer ritme en structuur. Wij gaan regelmatig op pad. Maar wanneer dat niet het geval is, hebben wij ook heerlijke dagen.

Lees ook: Persoonlijk – hoe gaat het nu met ons?

Veel op pad geweest
Afgelopen week is Jasper weer aan het werk gegaan. Die twee weken daarvoor was hij vrij en zijn we veel op pad geweest. We vinden het heerlijk om nieuwe plekjes te ontdekken! We gingen onder andere naar Wildpark Frankenhof, naar natuurgebied Het Springendal en de speeltuin Denekamperdijk 59.

Maar daarnaast werd het ook tijd voor nieuwe dingen: Fenne ging voor het eerst met de trein. Samen met papa ging ze op pad en ze vond het ontzettend leuk. Het was een groot feest voor haar! Met Saar gingen we voor het eerst zwemmen. Niet dat ze er heel veel van mee heeft gekregen, maar ons middagje naar het zwembad was voor Fenne erg leuk.

Voor het eerst in de trein - Maudgeniet.nl

Wist je dat? Op Facebook en Instagram laat ik ook regelmatig een kijkje in ons leven zien!

Weer alleen met de meisjes
Na twee weken vakantie ging Jasper weer aan het werk en was ik afgelopen week overdag weer alleen met de meisjes. Op maandag ontdekte ik een nieuwe hotspot in mijn eigen stad en kwamen we erachter dat Saar spruw heeft. Ze dronk elke keer heel onrustig en had allemaal witte uitslag in haar mond. We hebben medicijnen gekregen en dat helpt gelukkig heel snel. Op dinsdag werd Fenne ook nog eens ziek.. Ik was er meteen weer mooi druk mee dus, hihi.

Gelukkig knapte Fenne woensdag alweer op en ging ze gewoon naar het kinderdagverblijf, waardoor ik een dagje alleen had met Saar. Saar slaapt nog erg veel, dus ik had eigenlijk een dagje voor mezelf. 😉 Ik ging naar een vriendinnetje, was thuis bezig met allerlei dingetjes en kon mooi veel vooruit bloggen. En Saar lag tijdens het bloggen lekker bij mij in haar nieuwe Stokke Tripp Trapp stoel! Ze begint trouwens een beetje te lachen, zo leuk!

Stokke Tripp Trapp - Maudgeniet.nl

Op donderdag zou Fenne een leuke dag hebben met mijn nichtje, maar ze was toch weer heel hangerig. En met de vakantie in zicht liet ik haar toch maar thuis.. Waardoor mijn planning weer helemaal op de kop lag.. Mijn middagje struinen over de Boeskool is Lös (hét zomerfeest van Oldenzaal) ging niet door en in plaats daarvan had ik een rustige middag met de meisjes. Toen Jasper uit z’n werk kwam, moest ik nog snel even de stad in om een cadeautje te kopen voor een vriendin die 25 is geworden. Terwijl ik in de stad liep, zag ik dat de Samsung Galaxy Note 8 is gelanceerd. Ik heb al jarenlang een iPhone, maar heb daarvoor altijd een Samsung gehad. De Note 8 ziet er wel weer heel tof uit! Ik moet nog een jaar totdat mijn abonnement is afgelopen, maar anders was dit zeker een goede optie voor mij geweest en was ik misschien wel weer terug gegaan naar een Samsung. ‘s Avonds ging ik gezellig naar mijn vriendinnetje toe en mocht daar eindelijk weer genieten van een wijntje! 😉

Vrijdags was Jasper weer vrij en kregen we ‘s ochtends visite van Jaspers moeder en mijn vader. Ik bracht een bezoekje aan de huisarts en ‘s middags gingen we naar de Boeskool is Lös. Fenne was druk aan het spelen op het ‘springkussen-plein’ en we bezochten mijn tante die daar met stond met haar schilderijen. Na het eten dronk ik daar nog een wijntje met mijn ouders. Soms is het ook heerlijk om even zonder de meisjes te zijn, hihi. En toen ik weer thuis kwam, ging Jasper nog even de stad in.

Vandaag gaan we bezig met de laatste voorbereidingen voor de vakantie en vieren we de verjaardag van mijn oma. Gezellig!

 

 

Sharing is caring!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *