Genieten

Stuur jij dit jaar een kerstkaart?

  • By
  • 8 december 2018
  • Sticky
Kerstkaart - Maudgeniet.nl

Ik vind de decembermaand zo’n ontzettend gezellige periode! Eerst vieren we natuurlijk uitgebreid Sinterklaas, daarna versieren we thuis met z’n allen de kerstboom, eten we net wat vaker iets luxer, vieren we Kerst en vervolgens Oud & Nieuw. Dit jaar gaan we tussendoor zelfs nog even op vakantie, hoe fijn is dat!? Ondanks dat we thuis Kerst niet heel uitgebreid vieren, vind ik het dus wel een fijne periode.. En ook meteen hét moment om een kerstkaart te sturen!

Het lijkt soms wel alsof iedereen wordt opgeslokt in de ‘digitale wereld’. Zelf maak ik me daar ook schuldig aan, ik plaats best wel veel persoonlijke dingen online en heb regelmatig mijn iPhone in m’n hand. Juist door social media en die telefoon worden er ook veel minder leuke kaartjes gestuurd, want het is natuurlijk net zo makkelijk om ‘even snel een appje te sturen’. Of een algemene post op Facebook plaatsen. Maar juist een persoonlijke kerstkaart sturen is zó leuk!

Ja, wij sturen wél een kerstkaart!

Ondanks dat mijn leventje zich veel online afspeelt (en ik een appje of algemeen Facebook-bericht heel handig vind!), sturen wij dit jaar wél een kerstkaart. Want ik weet zeker dat ik daar mensen blij mee kan maken, want het is zo leuk om post te ontvangen (zonder dat het een rekening is)! Speciaal voor deze kerstkaart heb ik foto’s laten maken bij Sjiek Photo & Film. Eerder dit jaar deden we een toffe fotoshoot met ons gezin bij Kitty en nu hebben we hele leuke foto’s voor de kerstkaart laten maken. En met deze foto’s gaan we dus een leuke kerstkaart maken!

Ik ga geen kerstkaart naar honderden of tientallen mensen sturen. Maar ik weet zeker dat ik de opa’s en oma’s blij ga maken met een kerstkaart waar de meisjes allebei op staan, maar zeer zeker ook mijn oma’s. Bij Kaartje2go.nl kun je kiezen uit diverse kerstkaarten waar je je eigen foto’s en tekst in kwijt kunt, zo leuk! Ik kon niet kiezen en heb voor twee verschillende designs gekozen en vervolgens van beide een (gratis) proefdruk aangevraagd. De volgende dag heb ik deze proefdrukken in huis en heb ik er uiteindelijk een uitgekozen.

Volgende week worden de kerstkaarten verstuurd naar een paar mensen en hopelijk kan ik ze dan allemaal opvrolijken met twee hele vrolijke en ondeugende gezichtjes op de kerstkaart! Een keer wat anders dan een berichtje via WhatsApp, een kerstkaart (met foto) maakt het allemaal zo veel persoonlijker!

Ik ben benieuwd.. Stuur jij dit jaar een kerstkaart?

No Comments
Leave a Reply