Genieten

Kazidomi: de webshop voor een zero waste en healthy lifestyle (+ kortingsactie!)

  • By
  • 28 juni 2019
  • Sticky
Kazidomi - webshop zero waste en healthy lifestyle / Maudgeniet.nl

De laatste weken ben ik steeds meer bezig met het minderen van plastic. Ik vind dit niet alleen heel belangrijk, maar ook echt een leuke zoektocht.. Ik kom verschillende mooie initiatieven tegen, ontmoet mensen (onder andere op Instagram) waar ik tips mee kan delen én ik ontdek toffe webshops. Een van die webshops is Kazidomi en deze webshop is voor mij extra interessant, want ik kan hier ook terecht voor verschillende gezonde voedingsmiddelen. Kortom: wat mij betreft de perfecte combinatie tussen een zero waste lifestyle en een healthy lifestyle! Van Kazidomi mag ik ook een kortingscode weggeven, dus lees vooral even verder!

Toffe webshop ontdekt!

Kazidomi is een webshop waar je producten vindt voor een zero waste en healthy lifestyle. In de webshop vind je meer dan 2000 verschillende gezonde en biologische producten: van heerlijke voeding, cosmetica en sportproducten tot supplementen, schoonmaakartikelen en zelfs producten voor baby’s. Kazidomi wil graag biologische en gezonde producten toegankelijk maken voor iedereen. Zo vind je heel veel bekende producten, maar ze laten je ook graag kennis maken met producten die minder bekend zijn.

Ik mocht een aantal producten uitzoeken en testen en probeerde de dingen die ik belangrijk vind te combineren. Zo bestelde ik een aantal producten zodat ik mijn ‘zero waste leventje’ kon uitbreiden, maar ik bestelde ook een aantal voedingsproducten.

Kazidomi - webshop zero waste en healthy lifestyle / Maudgeniet.nl

Zero waste bij Kazidomi

De laatste weken heb ik regelmatig artikelen en tips gedeeld om minder plastic te gebruiken. Ik vind dat zelf erg belangrijk en probeer daar stapje voor stapje meer voor te doen. Bij Kazidomi bestelde ik daarom ook een aantal zero waste producten, met name voor in de badkamer.

Zo bestelde ik wasbare reinigingsdoekjes van het merk Lamazuna, inclusief een houten doosje om ze in te bewaren en een wasnetje om ze netjes te kunnen wassen. Maar ik bestelde ook tandpasta van het merk Georganics op natuurlijke basis (met onder andere biologische kokosolie en klei). De tandpasta zit verpakt in glas met een aluminium deksel en is dus wat dat betreft helemaal plastic-vrij! De smaak en de structuur van de tandpasta is even wennen, maar ik vind het nu vooral een hele fijne tandpasta! Ik bestelde ook een Skoon Konjac Sponge, deze spons kun je gebruiken om je gezicht te reinigen. De spons is 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar, vegan én zorgt werkelijk waar voor een heerlijk schoon en zacht huidje. Wat fijn!

Om het zero waste principe nog iets completer te maken thuis, bestelde ik ook nog biologisch katoenen zakjes voor granen, noten en/of groenten. Perfect om onze groente en fruit in te bewaren. En als klap op de vuurpijl bestelde ik ook nog een shopper van jute, ideaal om de boodschappen in te vervoeren!

Kazidomi - webshop zero waste en healthy lifestyle / Maudgeniet.nl

Gezonde en lekkere voeding bij Kazidomi

Het aanbod in voedingsproducten bij Kazidomi is behoorlijk uitgebreid. Ik vond het zo moeilijk om nou de lekkerste dingen uit te kiezen, maar na veel speurwerk ben ik toch tot een beslissing gekomen. Zo koos ik voor twee heerlijke tomatensausen van het merk Kazidomi. Deze sausen zijn wat mij betreft een perfecte basis voor een pastasaus en iedereen in huis vond ze heerlijk! Vooral de tomatensaus met aubergine is een aanrader, zeker in combinatie met de speltpasta met superfoods.

De laatste weken ben ik ook veel minder vlees gaan eten. Ik eet hooguit nog een keer per week vlees en dat voelt goed! Daarom bestelde ik onder andere ook kikkererwtenfalafel kruiden en een heerlijke hummus met zongedroogde tomaten. Als ontbijt eet ik regelmatig een smoothiebowl en dat vind ik heerlijk met pompoenpitten, dus die ging ook in het virtuele winkelmandje. Een losse theemix er bij in en mijn bestelling is compleet!

Kortingscode op lidmaatschap van Kazidomi

Bij Kazidomi heb je de mogelijkheid om een lidmaatschap aan te gaan. Als je lid bent van Kazidomi krijg je toegang tot kortingen van 20% tot 50% op alle producten. Op die manier kun je echt heel wat besparen op jouw boodschappen. Een extra voordeel is dat een zero waste lifestyle en/of een gezonde levensstijl dan ook écht niet duur hoeft te zijn.

Het lidmaatschap bij Kazidomi kost € 100,- en daarmee heb je een jaar lang dus 20% tot 50% korting op alle producten. Met de kortingscode MAUDGENIET20 krijg je € 20,- korting op het lidmaatschap. Goed om te weten: Wanneer je niet meer bespaart dan wat je betaalt voor het lidmaatschap, betaalt Kazidomi jou het verschil terug. Zo kun je gegarandeerd besparen op jouw boodschappen!

Nieuwsgierig geworden? ben je benieuwd naar het assortiment van Kazidomi, de heerlijke recepten of voedingstips? Neem dan een kijkje op de webshop van Kazidomi. Grote kans dat je net zo enthousiast wordt als ik! 🙂

Kazidomi - webshop zero waste en healthy lifestyle / Maudgeniet.nl

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kazidomi. Je leest hier alleen mijn persoonlijke mening en ik ga geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta.

1 Comment
  • Tineke

    Klinkt wel erg goed, maar 100 euro voor een lidmaatschap is wel een hele groot bedrag.
    liefs

Leave a Reply