Genieten

Hoe ziet mijn ideale chilldag er uit?

  • By
  • 4 januari 2018
  • Sticky
Pyjamadag Charlie Choe - Maudgeniet.nl

Sinds ik na mijn zwangerschapsverlof weer aan het werk ben, ziet mijn leventje er een stuk anders uit. Vooral de laatste tijd heb ik enorm drukke weken.. Ik werk gemiddeld 24 uur per week (de ene week 22 uur en de andere week 26 uur). Daarnaast ben ik twee keer per week aan het sporten, ben ik dagelijks bezig met mijn blog, wil ik een leuke mama zijn en ook nog iets doen aan mijn sociale leven met vriendinnetjes.

Chilldag - Maudgeniet.nlOok de weekenden zitten bij ons altijd redelijk vol. We gaan regelmatig op pad met de meisjes om leuke dingen te doen, het huishouden moet gedaan worden, we vliegen nog even de stad in voor een paar boodschappen, we gaan even ergens op visite en noem het allemaal maar op. Voor je het weet is het weekend weer voorbij en begint de drukke week weer! Heerlijk om dan af en toe een dagje helemaal niks te doen!

Hoe ziet mijn ideale chilldag er uit?
Wat mij betreft is zondag de perfecte dag voor een chilldag.. Zo’n dag begint natuurlijk met uitslapen. Hoewel je het niet echt uitslapen kunt noemen, want als ik mag uitslapen ben ik meestal rond 08.00 uur wakker, haha! #Momlife!

Zondagochtend
Op zondagochtend gaat Jasper regelmatig zwemmen met Fenne, wat betekent dat ik een hele ochtend rust heb. Saar slaapt ‘s ochtends nog veel en dan kan ik rustig mijn ding doen.. Meestal kruip ik dan (in mijn pyjama) rustig achter de laptop en tik ik een blog weg. Vervolgens neem ik een maskertje en sta vervolgens dan minimaal een kwartier onder de douche. Zo lekker!

Als ik op zo’n chilldag verder niks op de planning heb, trek ik het liefste weer mijn pyjama aan. Een schone uit de kast wel te verstaan. 😉 Onlangs kreeg ik een nieuwe pyjama van Charlie Choe en ik ben helemaal fan! Het design van de pyjama vind ik erg leuk, de stof is lekker zacht en de kwaliteit erg goed. Niet alleen lekker om in te slapen, maar zeker ook om de hele dag in te chillen! Kortom: op mijn ideale chilldag houden we deze nieuwe pyjama aan!

De pyjama’s van Charlie Choe zijn verkrijgbaar bij diverse verkooppunten, waaronder Bol.com

Pyjamadag Charlie Choe - Maudgeniet.nl

Zondagmiddag
Als Jasper en Fenne terugkomen van het zwemmen, gaan we vrijwel altijd met z’n drieën knakworstjes eten! Daarna gaat Fenne naar bed en duurt het vaak nog ruim 2 tot 2,5 uur voordat ze weer wakker is. Ook Saar krijgt de fles om vervolgens lekker naar bed te gaan. Jasper en ik kruipen dan lekker op de bank (het liefste met lekkere hapjes) om een goede serie te kijken op Netflix.

Als de meisjes dan weer wakker worden, is het tijd voor qualitytime! We spelen tot we al het speelgoed zat zijn, lezen boekjes, en we gaan natuurlijk knutselen. Op de salontafel staan dan lekkere dingen en we hebben een heerlijke middag! ‘s Avonds heb ik uiteraard geen zin om te koken en bestellen we een pizza of een broodje shoarma. Wat we natuurlijk lekker lui thuis laten bezorgen!

Pyjamadag Charlie Choe - Maudgeniet.nl

Lees ook: Getest door Fenne – de blokken van Biobuddi

Zondagavond
Na het eten ploffen we met z’n allen op de bank om nog even televisie te kijken en rond 19.00 uur gaat Fenne, nadat we minstens drie boekjes hebben gelezen, alweer naar bed. Jasper en ik ploffen weer op de bank en gaan verder met de serie op Netflix die we ‘s middags keken.

Veel te lang geleden!
Oh jeetje! Terwijl ik dit artikel schrijf, besef ik me dat het veel te lang geleden is dat we zo’n dag hebben gehad met z’n viertjes.. Ik denk dat het de hoogste tijd wordt om weer eens een chilldag in te voeren!

Nog meer chillen!
Donderdag is altijd mijn vrije dag met de meisjes. Ook op een doordeweekse dag vind ik het heerlijk om een pyjamadag te hebben.. Er staat vrijwel altijd iets op de planning.. Maar als dat niet het geval is, hebben Fenne en ik heeeel af en toe een pyjamadag op donderdag. Fenne vindt het elke keer weer een feestje om in haar pyjama en badjas te vingerverven!

 

Hoe ziet jouw ideale chilldag er uit?

 

1 Comment
  • Marcella

    Klinkt als een fijne dag Maud! Heb je er in de komende weken weer eentje op de planning? Toffe pyjama trouwens!

Leave a Reply