Genieten

Herfstbloemen!

  • By
  • 25 september 2018
  • Sticky
Herfstboeket / Maudgeniet.nl

Ik ben gek op bloemen; ik vind het altijd zo gezellig staan in huis. Geloof me, ons huis is een soort van georganiseerde chaos met heel veel troep en speelgoed, dus die bloemen maken heel veel goed!

In de lente vind ik het altijd zo fijn om al die mooie voorjaarsbloemen in huis te halen: tulpen, narcissen, hyacinten en noem ze allemaal maar op! En in de zomer heb ik eigenlijk nooit echt bloemen in huis: we zijn dan veel op pad en leven in dat seizoen praktisch buiten. Maar dan komt de herfst er weer aan, zijn we veel meer binnen en dan mag ik die mooie kleuren weer binnen halen! En dus ging ik afgelopen week weer naar mijn favoriete bloemist: Het Bloemenrijk in Oldenzaal.

Herfstbloemen

Bij Het Bloemenrijk vertelde Mardy mij het een en ander over de bloemen in de herfst. Zeker de mooie takken met besjes zijn dan favoriet en ook de Lampionnetjes mogen we dan niet vergeten. De kleuren voor dit seizoen kun je natuurlijk wel raden.. Rood, geel, oranje, donker paars.. Allemaal zijn ze even prachtig!

Herfstboeket - Maudgeniet.nl

Lees ook: Het Bloemenrijk: De leukste bloemenwinkel van Oldenzaal

Ik koos uiteindelijk voor twee takken met verschillende soorten besjes, een tak met een mooi herfstblad, een oranje chrysant, anjers in de kleur donkerpaars en roze, lampionnetjes en roze/paars gipskruid.

Ik vind het altijd mooi om de bloemen een beetje rommelig in de vaas te zetten. Eerlijk is eerlijk: mij maak je niet blij met een ‘standaard boeket’. Dat strakke en nette vind ik gewoon niet zo mooi, en past ook niet in ons chaos-huis. 😉 Het liefste maak ik een soort veldboeket van de bloemen en prop ik het allemaal gezellig in een vaas.

 

Herfstboeket - Maudgeniet.nl

No Comments
Leave a Reply