Groot nieuws: Maudgeniet.nl breidt uit!

Jooeehooeee!! Ik heb groot nieuws dat ik met jullie wil delen. Maar allereerst wens ik iedereen een gelukkig nieuwjaar met heeel veel liefde en gezelligheid in 2017!

Ik sta al zo lang te popelen om ons grote nieuws van de daken te schreeuwen. Het reisteam van Maudgeniet.nl wordt namelijk uitgebreid! Voor degene die zich nu afvragen Hoe dan!? .. Er komt geen gastblogger bij..

Onze Madame wordt namelijk grote zus!!

Ik wilde het eigenlijk al in mijn jaaroverzicht vertellen. Daar vertelde ik namelijk al dat 2017 voor ons een bijzonder jaar gaat worden, maar mijn grote nieuws hield ik nog even voor me. Ondertussen is onze omgeving ook op de hoogte, dus nu kan ik het eindelijk ook hier de wereld in schreeuwen!

Maudgeniet.nl

Het grote nieuws vertellen aan de opa’s en oma’s
Ik vond het ontzettend leuk om ons grote nieuws aan onze ouders te vertellen! Via Sweetestdesign.nl liet ik een shirtje ontwerpen met de tekst ‘Geef mij maar een kus, want ik word grote zus!’. We hadden besloten om niks te vertellen en af te wachten hoe lang het zou duren voordat de opa’s en oma’s het zouden zien..  Guess what!? Het duurde nog geen minuut! Op de een of andere manier doen de oma’s altijd een soort kleding-check. 😉 Dankjewel voor het leuke shirtje Danique!

Ondertussen ben ik nu bijna 13 weken zwanger. We hebben we al een echo gehad en eigenlijk gaat alles hartstikke goed. In tegenstelling tot de zwangerschap van Fenne, ben ik nu (vooral ‘s ochtends) wel ontzettend misselijk. Maar dat zijn kwaaltjes die er gewoon bij (kunnen) horen natuurlijk!

Bron: Shutterstock
Bron: Shutterstock

Een nieuwe wereldreiziger!
Wij zijn ontzettend blij dat er weer een nieuwe wereldreiziger op de wereld bijkomt! Mijn uitgerekende datum is 10 juli, zo spannend allemaal!

 

Sharing is caring!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

25 thoughts on “Groot nieuws: Maudgeniet.nl breidt uit!

  1. Hartstikke leuk dat jullie team uitbreidt! Daar wordt reizen NOG gezelliger van. 🙂 En soms een iets grotere uitdaging, haha. Nogmaals van harte gefeliciteerd en een hele fijne zwangerschap!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *