Genieten

Unboxing | Goodiebox Keep it Fresh

  • By
  • 26 januari 2019
  • Sticky
Goodiebox / Maudgeniet.nl

In december kreeg ik voor het eerst een Goodiebox. Ondanks dat ik niet zo ijdel ben van mezelf, vond ik het toen ontzettend leuk om zo’n verrassingsbox met beautyproducten te ontvangen. Tot mijn verbazing gebruikte ik de meeste producten zelfs iedere dag (of minstens meerdere keren per week). Extra leuk om ook in januari een Goodiebox te ontvangen, ik testte de Goodiebox Keep it Fresh!

Unboxing: Goodiebox Keep it Fresh

Het thema van januari is Keep it FreshHet is koud, vroeg donker en de echte winter heeft zich inmiddels laten zien. Extra fijn om jezelf dan eens flink in de watten te leggen met heerlijke producten die jou weer even lekker oppeppen en verfrissen. Fijn! De producten zitten allemaal in de welbekende Goodiebox en deze keer heeft de box een gele kleur. Ik krijg meteen zin in de lente! De Goodiebox Keep it Fresh heeft deze keer een winkelwaarde van maar liefst € 72,-!

Equilibria Gel to Milk Cleanser– Naobay (Winkelwaarde: € 15,95)
Deze cleanser doet mij qua geur een beetje denken aan het serum van de vorige Goodiebox, het ruikt heerlijk fris naar citrusvruchten! De cleanser is een gel en deze wordt een beetje milky wanneer je ‘m op je huid aanbrengt met lauw water. In deze cleanser zitten onder andere amandel- en abrikozenolie en na de tijd is mijn huid heerlijk zacht. Kom maar op met die dag!

Multifunctional Soap Sponge Charcoal – Daily Concepts (Winkelwaarde € 6,95)
Ha, hier was ik heel nieuwsgierig naar! Dit is namelijk een spons waar houtskool in verwerkt zit. Volgens de beschrijving kleur je hele lichaam zwart bij gebruik, maar dit viel gelukkig wel mee. De spons is een combinatie van een scrub en een body wash en zorgt voor een heerlijk zachte huid na gebruik onder de douche. De spons werkt reinigend en ontgiftend. En ook niet onbelangrijk: de spons ruikt heerlijk, ik had helemaal een sauna-gevoel!

Goodiebox / Maudgeniet.nl

Beautyblender – Goodiebox (Winkelwaarde: € 15,95)
Een beautyblender stond al een hele tijd op mijn Beauty Wishlist! Eerder gebruikte ik vrijwel nooit foundation, maar de laatste maanden ben ik behoorlijk moe. Wat resulteert in een ‘wit snuitje’ en mega wallen tot aan mijn ballen: ik kom er dus niet meer onderuit om foundation te gebruiken. 😉 Met deze beautyblender kan ik de foundation (of de CC Cream) egaal aanbrengen zonder dat ik ergens lijntjes of vlekken heb. Fijn!

CC Complete Cream (SPF 30) – Youth Lab (Winkelwaarde: € 30,- voor 50 ml)
Als ik de folder uit deze Goodiebox Keep it Fresh mag geloven, dan is deze CC Cream echt een pareltje. Deze crème heeft namelijk een award gewonnen en is een echte multitasker. De crème werkt namelijk als een serum, een dagcreme, een lichte foundation en het geeft bescherming tegen de zon! Ik vind het een fijne CC cream: de perfecte kleur voor mijn gezicht, het smeert goed en ruikt ook lekker. Ik krijg er weer een beetje kleur van en de wallen zijn minder zichtbaar. YAY!

Magic Makeup Remover – AfterSpa (Winkelwaarde: € 5,95)
Eerder was ik niet alleen lui in het aanbrengen van make-up, ook met het reinigen van mijn huid was ik veel te lui. Ik had er geen zin in, was te moe of dacht dat ‘het morgen ook wel kon’. Maar nu heb ik een heel fijn doekje om mijn make-up te verwijderen en mijn gezicht te reinigen. Deze Magic Remover zorgt er voor dat je simpel en snel je make-up kunt verwijderen. Even je gezicht nat maken en vervolgens met dit wonderdoekje er overheen, voor je het weet is je make-up weg. Daarna kan het doekje in de was en kun je ‘m nog honderden keren gebruiken. Extra pluspunt: het doekje is heeeeerlijk zacht!

Dew Pot – Laritzy Cosmetics (Winkelwaarde: € 17,50)
Oké, ik ben natuurlijk nog maar een Starter als het gaat om make-up. Dus bij sommige begrippen vraag ik mijn zusje, Google ik me suf of lees ik gewoon de folder die bij de Goodiebox zit. 😉 De Dew Pot kun je perfect gebruiken als highlighter, blush of oogschaduw. Aangezien ik nooit zo make-upperig ben dacht ik dat het misschien te heftig zou zijn voor mij, maar het is dus echt heel subtiel en staat heel vriendelijk!

Wat is Goodiebox?

Goodiebox is een verrassingsbox die iedere maand uit komt. In deze box zitten altijd vijf tot zeven beautyproducten, precies volgens de laatste trends. De box heeft altijd een minimale waarde van € 65,-, maar soms ook veel meer. Iedere maand heeft de box een ander thema met steeds weer verschillende producten. Je kunt de box zelf aanschaffen voor € 19,95 via Goodiebox.nl en deze iedere maand opzeggen als je wilt. Meer informatie over deze variant vind je op de website.

Goodiebox / Maudgeniet.nl

Ik kreeg de Goodiebox Keep it Fresh opgestuurd voor een review. Je leest hier alleen mijn eigen persoonlijke mening en ik ga geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta. Meer informatie over samenwerkingen kun je teruglezen in mijn disclaimer.

No Comments
Leave a Reply