Genietmomentje: doei doei luiertas!

Mag ik even heel hard van de daken schreeuwen hoe ontzettend blij ik ben met mijn nieuwe tas? Misschien heb je dit pareltje al voorbij zien komen op mijn Instagram-account.

Eind mei wordt Fenne alweer twee jaar(!) en dat betekent dat ik ondertussen ook al zo’n twee jaar met een enorme luiertas rondloop. Het voordeel van zo’n mama-sjouwt-de-hele-dag-met-een-baby-tas is dat je er veel in kunt stoppen, het nadeel is dat je dat ook doet. 😉 Het gevolg is dan dat je de hele dag loopt te sjouwen met spullen die je eigenlijk ook gewoon kunt thuislaten.

Doei doei luiertas!
De laatste weken nam ik onze luiertas al steeds minder vaak mee, ik was deze helemaal zat! Ik propte de benodigdheden voor Madame gewoon in een klein rugzakje, waar ze vervolgens lekker zelf mee kon sjouwen. 😉 Zelf liep ik dan met een tas van zo’n twee jaar terug en had voor mezelf niet meer een goede en fijne tas. Daarom mocht ik van Brandfield een nieuwe tas uitzoeken, zo leuk!

Nieuwe luiertas Burkely

Hallo mooie nieuwe tas van Burkely!
Een nieuwe tas uitzoeken vond ik nog best wel lastig. Ik wil graag een tas die qua kleur overal bij past, die tijdloos is en natuurlijk lang mooi blijft. Daarnaast wilde ik graag een tas met  een groot vak en een paar zijvakjes, zonder dat ik het overzicht hierdoor verlies. Te veel vakjes vind ik echt enorm verwarrend, want dan ben ik mijn sleutels zo weer kwijt. 😉 Ik wilde per se geen handtas, maar liever een schoudertas of shopper.

Uiteindelijk kwam ik uit op een mooie tas van Burkely. Een hele fijne tas waar ik echt heel blij mee ben. Na heel lang twijfelen koos ik uiteindelijk voor de Burkely Noble Nova Khaki Shopper. De tas is ruim, overzichtelijk en ook nog eens ontzettend mooi! De afgelopen weken heb ik de tas vrijwel overal mee naar toe genomen en heb ik de tas dus goed kunnen uitproberen. De tas van Burkely is ontzettend fijn in het gebruik!

Brandfield

Ondertussen heb ik al besloten dat ik straks, als Baby Nummer #2 er is, niet meer dagelijks ga sjouwen met zo’n grote luiertas, hooguit nog met een dagje uit. De Burkely Noble Nova functioneert ook heel goed als luiertas.

Dit artikel is een samenwerking. Meer hierover kun je lezen in mijn disclaimer.

 

Sharing is caring!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *