Genieten

Oeps! Ik geef mezelf vrijwel nooit nieuwe kleding! | Herkenbaar voor mama’s?

  • By
  • 24 december 2019
  • Sticky
Nieuwe kleding / Maudgeniet.nl

Ik ben nooit een typisch meisje-meisje geweest. Als kind ging ik liever voetballen of met auto’s spelen dan met barbies of wat dan ook. Ik was vrijwel altijd buiten en als je me kwijt was, zat ik ongetwijfeld ergens in een boom. Naarmate ik ouder werd en begon te puberen zat ik nog altijd op voetbal, maar ging ik op z’n minst op hakken naar een wedstrijd toe. Ik deed écht mijn best om make-up te dragen en er leuk uit te zien.

Winkelen is niks voor mij..

Druk bezig zijn met mijn uiterlijk is nooit echt mijn grootste hobby geweest. Een spijkerbroek, sneakers en een simpele trui of t-shirt is voor mij meer dan voldoende. Daar komt nog eens bij kijken dat ik echt heel chagrijnig kan worden van winkelen. Zo veel keuze (ik raak dan snel het overzicht kwijt), al die drukte in de winkels en dan ook nog eens mijn haar wat zo vreselijk statisch wordt van al dat passen.

Natuurlijk kan ik online bestellen, maar mijn kledingmaat varieert nog wel eens van een XS naar een S naar een M. Om nou een artikel in drie verschillende maten te bestellen, vind ik altijd vreselijk irritant. Want het komt er altijd op neer dat het pakketje veel te lang bij ons in huis blijft staan en dat Jasper maar 28x hoeft te mopperen dat ik het terug moet sturen. Kortom: ook dat is niet echt mijn ding.

Liever leuke kleding voor de meisjes

Nog een reden waarom ik nauwelijks kleding voor mezelf koop.. Het geld gaat vrijwel altijd naar kleding voor de meisjes. Ik vind het namelijk wél heel erg leuk om voor hen te winkelen, daar kan ik me zelfs uren mee vermaken. Geen gedoe met driehonderd keer passen en statische haren en de keuzestress voelt bij kleding voor Fenne en Saar een stuk minder frustrerend. Dan ben ik dus in staat om wel gewoon alles te kopen wat ik leuk vind. 😉 Ik ben er van overtuigd dat dit voor heel veel andere mama’s herkenbaar is. Who’s with me!? 

Toch wordt het tijd voor nieuwe kleding!

Ik kan me werkelijk niet herinneren wanneer ik voor het laatst nieuwe kleding hebt gekocht (of besteld) voor mezelf. Dat is al heel wat maandjes geleden, in de zomer denk ik.. Mijn wintergarderobe is echt niet meer zo spannend, dus het wordt tijd om toch eens nieuwe kleding aan te schaffen. Afgelopen dagen was ik een beetje online aan het kijken (Kerst is daar de ideale periode voor!) en toen kwam ik twee hele toffe merken tegen. Penn en Ink is een merk wat ik nog niet ken, maar waar ik wel meteen dolenthousiast over ben. Vrouwelijk en stoer tegelijk, dat is precies waar ik van hou! Toen ik even verder keek op die webshop, kwam ik ook het merk Cambio tegen. Nog een merk wat mij aanspreekt, leuk!

Nu heb ik dus weer een beetje inspiratie opgedaan qua kleding. Het wordt de hoogste tijd om weer te shoppen voor mezelf!

No Comments
Leave a Reply