Gadgets

Tips & tricks: hoe kan ik langer genieten van mijn smartphone?

  • By
  • 31 maart 2018
  • Sticky

Ik ben gek op gadgets en vooral mijn iPhone is mijn beste vriend. Eerlijk toegegeven: ik zou niet weten wat ik zonder mijn iPhone moest. Ik maak er foto’s mee, check er mijn mail en social media en maak er notities mee voor m’n blog. Ook zoek ik regelmatig iets op via Safari en doe er zelfs mijn betalingen mee. Maar hoe zorg je er nou voor dat je zo lang mogelijk kunt genieten van jouw smartphone?

Tips & tricks
Ik deel een paar simpele tips, zodat jij zo lang mogelijk van jouw smartphone kunt genieten. Zelfs als jouw abonnement is afgelopen. Door een Sim only abonnement te nemen, bijvoorbeeld een Sim only van Telfort, kun je maandelijks behoorlijk wat kosten besparen. Kortom: wees zuinig op je toestel! Kun je van het bespaarde geld lekker avondje uit eten of misschien zelfs wel een weekendje weg. 😉

franz12 / Shutterstock.com

Mijn tips: 

  • Leg jouw smartphone niet bij water in de buurt. Zo jammer, maar de meeste telefoons kunnen niet tegen water. Leg jouw smartphone dan ook niet op het aanrecht terwijl je de afwas doet, maak geen foto’s in het zwembad (‘omdat dat heus wel goed gaat’) en laat ‘m niet in je broekzak zitten als je naar het toilet gaat. 😉
  • Koop een beschermhoesje. Zo dom; ik heb nog steeds geen hoesje om mijn iPhone! En ja, ook ik laat mijn telefoon weleens vallen. Hier en daar zitten er dus helaas al wat krasjes op, tot nu toe gaat het verder nog steeds goed.
  • Geef de smartphone niet aan kleine kinderen! Niet alleen ik laat mijn telefoon regelmatig vallen, Fenne kan er ook wat van. ‘Oeps! Sorry mama!’
  • Voer de updates altijd uit. Die updates zijn er dus niet voor niks, op die manier is jouw smartphone altijd up to date en blijft de beveiliging van jouw smartphone goed. Erg belangrijk dus!
  • Laad jouw smartphone niet dagelijks op. Probeer jouw batterij pas op te laden op het moment dat die ook daadwerkelijk (bijna) leeg is. Dus niet opladen terwijl je nog 50% hebt bijvoorbeeld. Op die manier gaat de accu een stuk langer mee!
  • Laat (kleine) reparaties uitvoeren. Is er toch iets met jouw smartphone aan de hand? Heb je bijvoorbeeld toch een nieuwe accu of een scherm nodig? De kosten hiervoor hoeven niet altijd hoog te zijn en vaak is een kleine reparatie echt nog wel de moeite waard.

Omdat ik zo nieuwsgierig ben..
Even een korte vraag, omdat ik zo nieuwsgierig ben! Heb jij een abonnement met een toestel of een sim only abonnement? Zelf ben ik gek op gadgets en kan ik niet wachten tot ik een nieuwe telefoon mag. Maar maandelijks geld besparen klinkt natuurlijk ook als muziek in de oren!

 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

No Comments
Leave a Reply