Gadgets

Nooit meer mijn sleutels kwijt!

 • By
 • 28 december 2017
 • Sticky
Tile Mate - Maudgeniet.nl

Heb je enig idee hoe leuk het is voor een peuter om te spelen met mama’s sleutels? Ze gebruikt de sleutels zogenaamd om haar fietsje op slot te doen, om de deur op slot te doen (gelukkig lukt dit haar nog niet), als schroevendraaier en om gewoon mee rond te lopen. Het is regelmatig voorgekomen dat ik mijn sleutelbos bij toeval op een hele gekke plek vind. Bijvoorbeeld in haar boekenkastje, in de box of gewoon ergens in de tuin..

Stress op het moment dat we weg moeten!
Op momenten dat wij helemaal startklaar zijn om te vertrekken van huis, komt het ook regelmatig voor dat dan toch nog de stress toeslaat.. Want op het moment dat ik de deur op slot wil doen, kom ik er natuurlijk pas achter dat de sleutels kwijt zijn! En als ik dan aan Fenne vraag waar mama’s sleutels zijn, weet ze het zelf vaak ook niet meer.. Grrrr !@#$%^&*!

De oplossing: Tile Mate!
Onlangs werd ik gevraagd om de Tile Mate te testen. Dit is een moderne variant van de sleutelvinder die je kunt ‘oppiepen’ door te fluiten. Shame on me; maar ik kan niet fluiten, dus dat ding is echt niet handig voor mij. De Tile Mate is een bluetooth-tracker die een vrolijk deuntje speelt op het moment dat ik mijn sleutels kwijt ben. De bluetooth-tracker heb ik bevestigd aan mijn sleutelbos en met een app op mijn telefoon kan ik de tracker activeren. Allemaal (lees: vooral Fenne!) even stil zijn en dan op zoek naar het geluidje! Extra handig; wanneer ik mijn telefoon kwijt ben, kan ik deze opzoeken door de Tile aan mijn sleutelbos te activeren. Zelfs als mijn telefoon op stil staat, gaat er dan nog een geluidje af!

Tile Mate - Maudgeniet.nl

Extra varianten
Voor verschillende items die je kwijt kunt raken, is er een Tile te verkrijgen. Want naast de Tile Mate, is er ook nog een Tile Slim en een Tile Pro Serie. Deze Tiles kun je bijvoorbeeld aan je fiets bevestigen, in je tas/portemonnee stoppen, aan je koffer hangen en noem het allemaal maar op. Dus.. Raak jij regelmatig spullen kwijt? (Ik zeg altijd; ‘Ik ben het niet kwijt, ik weet gewoon even niet meer waar het ligt!’), dan is er vast een Tile die bij jou past! Tile is onder andere te koop bij Bol.com.

Laat het mij weten!
Ik ben benieuwd.. Wat is nou een typisch dingetje wat jij al-tijd kwijt bent? Of waarvan jij even niet meer weet waar het ligt!? 😉

 

[bol_product_links block_id=”bol_5a3f9caa77f9d_selected-products” products=”9200000072713699,9200000078014780″ name=”Tile” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”400″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Ik kreeg de Tile Mate opgestuurd om te testen, maar uiteraard lees je hier alleen mijn eigen mening!

 

2 Comments
 • Sylvia - alovelyadventure

  Wat een handig ding zeg! Ik weet ook heel vaak niet waar iets ligt. Dus dit zou zeker een uitkomst zijn haha.

  • Maud

   Haha ja! Ik vind ‘m echt ideaal! De volgende keer als we naar een ‘indoor-speelwalhalla’ gaan, ga ik ‘m testen op de terror-peuter, haha!

Leave a Reply