Gadgets

5 gadgets waar ik niet meer zonder kan!

 • By
 • 30 januari 2018
 • Sticky

Ik beken: ik ben gek op gadgets! Noem me gerust een gadgetfreak. In dit tijdperk zijn er natuurlijk heel veel gadgets te vinden, voor vrijwel alles wat je doet. En ik vind het gewoon heel leuk om dit uit te proberen, hihi. Maar er zijn toch maar echt een paar gadgets die ik echt regelmatig gebruik.

De smartphone
Een van mijn favoriete gadgets is toch echt wel de smartphone. Mijn smartphone en ik zijn één en ik voel me een klein beetje geamputeerd als ik ‘m eens vergeten ben, hihi. Ik heb al jaren een iPhone, maar daarvoor had ik altijd een Samsung. En nu ik hoor dat de nieuwste Samsung binnenkort uitkomt, begint het toch een beetje te kriebelen.. Ik mag deze zomer namelijk een nieuwe telefoon uitzoeken! Zal ik voor de nieuwste Samsung gaan of toch maar weer een iPhone?

De robotstofzuiger
Onlangs heb ik mijn nieuwe grote liefde ontmoet: de robotstofzuiger! Nog elke dag ben ik ontzettend blij met deze toffe gadget. Hoe fijn is het als je zelf niet of nauwelijks meer hoeft te stofzuigen!? Vooral met een hond én een terrorpeuter in huis is dat echt heel erg fijn. Maar lui dat ik ben.. Het enige nadeel is dat ik zelf nog moet bepalen dat hij aangaat; en dat de robotstofzuiger onze rotzooi niet automatisch ziet en dan aan gaat. Haha! Geintje natuurlijk!

robotstofzuiger - Maudgeniet.nl

De e-reader
Iedere keer neem ik mezelf weer voor om meer te gaan lezen en toch komt het er steeds niet van. Ik ga net zo lief sporten, bloggen of een avondje netflixen. Maar als ik lees, dan is dit altijd op mijn e-reader. Ik vind ‘t vooral ideaal als we op vakantie gaan. In plaats van dat mijn koffer voor de helft vol zit met boeken, neem ik alleen mijn e-reader mee!

Mijn spiegelreflexcamera
Het is al bijna twee jaar geleden dat ik een spiegelreflexcamera kreeg van Jasper. Ik nam een basiscursus om de vele instellingen te snappen en ik ben er zo blij mee! En toch gebruik ik ‘m natuurlijk veel te weinig.. Tijdens dagjes weg en vakanties gaat’ ie zeker mee.. Maar eigenlijk wil ik de camera ook in het dagelijks leven veel meer gebruiken. Er zijn zoveel mooie momenten om vast te leggen! En als ik dat ook écht eens ga doen, dan wil ik een luxere camera met meerdere (goede!) lenzen en bla bla bla.. Hihi. Mijn wishlist houdt nooit op!

Valentijnscadeau Radbag - Maudgeniet.nlMijn MacBook Air
Ik heb niet alleen al jaren een iPhone, maar ook al een hele tijd een MacBook. Wat een ontzettend groot verschil met een ‘gewone’ laptop is dit! Ik heb er vrijwel nooit problemen mee, hij is altijd snel en hij is ook nog eens prachtig. Oké oké, ik zou het totaal niet erg vinden om de volgende keer een MacBook Pro te hebben.. Maar voorlopig gaat mijn MacBook Air nog wel even mee!

 

Ik ben benieuwd!

Ben jij ook zo’n gadgetfreak? Of misschien juist wel helemaal niet, maar zijn er toch gadgets die jij veel gebruikt? Ik ben heel benieuwd wat jouw favoriete gadget is!
Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

2 Comments
 • Marcella

  Ik ben absoluut fan van mijn MacBook Air en iPhone. Een Samsung smartphone heb ik ooit gehad, ik vond het niets 😉

  • Maud

   Ik ook! Ik was destijds ook een behoorlijke fan van mijn Samsung telefoon.. Maar Apple blijft denk ik toch favoriet!

Leave a Reply