Gadgets

Cadeautip: een leuk cadeau voor hem

 • By
 • 15 mei 2017
 • Sticky
cadeau voor hem

Toen Madame er nog niet was, verrasten wij elkaar regelmatig met een cadeautje. Omdat we x jaar samen zijn, omdat we een huis hadden gekocht, omdat ik iets leuks tegen kwam, omdat de ander jarig is of gewoon zomaar! Maar nu Madame er is, betrap ik mezelf er op dat ik nu eerder ‘zomaar’ iets voor haar koop. Het werd dus weer eens tijd om Jasper spontaan te verrassen met een leuk cadeau voor hem!

cadeau voor hem

Lees ook: Cadeautip – My Life Story-dagboek

Wanneer ik een cadeau voor Jasper koop, ben ik vaak geneigd om iets uit te zoeken waar ik zelf ook nog iets aan heb, hihi. Maar deze keer kocht ik iets waar vooral hij heel veel aan heeft.. Ik bestelde de Lyly Bluetooth Mini Luidspreker op de website van Radbag.nl. Hier vind je overigens heel veel leuke cadeautips en vooral heel veel leuke hebbedingetjes & gadgets. Daarnaast kun je hier ook sorteren op ‘Cadeau voor hem’. Extra handig, want ik vind mannencadeaus altijd maar lastig!

De bluetooth mini luidspreker
Deze bluetooth luidspreker was een perfect cadeau voor hem, want hij heeft net een nieuwe telefoon (ik ben zwaar jaloers) en luistert graag (en veel!) naar muziek. De batterij van deze luidspreker gaat zo’n 6 uur mee, fijn! Extra leuk (en grappig) is het dat wanneer je wordt gebeld op de aangesloten telefoon, je dit telefoontje dan kunt oppakken met de luidspreker.

cadeau voor hem

Oh oh.. Niet dezelfde muzieksmaak
Jasper en ik hebben totaal niet dezelfde muzieksmaak, dus achteraf had ik misschien beter een cadeau kunnen uitzoeken waar ik zelf ook nog wat aan had gehad. 😉 Maar hij is er helemaal blij mee! Ondertussen hebben we dit cadeau voor hem al ruim een maand in huis en heeft hij er al heel veel gebruik van gemaakt. Bijvoorbeeld tijdens onze vakantie in Ibiza, maar ook tijdens het vele klussen in huis en natuurlijk tijdens ons #projecttuin!

Lees ook: Achter de schermen – #projecttuin

Ondertussen hebben we ons #projecttuin bijna afgerond (Jeeeeej! een update volgt natuurlijk snel!) en begint mijn zwangerschapsverlof bijna.. Grote kans dat ik dan ook alsnog een beetje kan genieten van dit cadeau voor hem. 😉 Daarnaast is het de verwachting dat we in het najaar onze zolder nog gaan verbouwen. Dat betekent weer veel klussen voor Jasper.. En gelukkig kan ik zijn muziek niet horen als hij op zolder is. 😉

 

Nog een paar tips voor een cadeau voor hem:

 

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen. Je leest hier, zoals altijd, alleen mijn persoonlijke mening. Meer informatie over samenwerkingen kun je terug vinden in mijn disclaimer.

 

3 Comments
 • Niels

  Wat een leuk cadeau. Misschien moet ik mijn vriendin ook eens lief gaan aankijken 😉

  • Maud

   Kun je altijd proberen! 😉 hahaha! Jasper was er in ieder geval erg blij mee!

 • Marcella

  Wij hebben ook zo’n box en hij gaat standaard mee op reis. Ideaal!

Leave a Reply