Favorieten

8x originele kerstcadeaus

  • By
  • 23 november 2017
  • Sticky
kerstcadeaus - Maudgeniet.nl

Sinterklaas is nog maar net in ons land, maar achter de schermen ben ik stiekem ook al bezig met Kerst. Zo maakte ik onlangs al stiekem een bord op Pinterest (volg je mij al?) en ben ik ook al bezig met het verzamelen van de leukste cadeautips. Op Instagram Stories vroeg ik laatst of jullie het leuk zouden vinden om de komende tijd cadeautips te lezen op Maudgeniet.nl en jullie stemden massaal op JA!

kerstcadeaus - Maudgeniet.nl

Het is ondertussen geen geheim meer dat ik fan ben van Radbag. Op deze site kom je de meest leuke, originele en grappige producten tegen. Allemaal erg leuk om als cadeautje te geven. Zo weet je zeker dat je niet wéér met geld, een fles wijn of een cadeaubon aan komt zetten. 😉 Zeker met de decembermaand voor de deur kun je hier erg goed slagen. Ik zocht onlangs een paar leuke items uit. Als kerstcadeau, maar ook als spontaan cadeautje voor mijn zusje, Jasper, Fenne en natuurlijk voor mezelf! 😉

 

8 leuke kerstcadeaus bij Radbag

Wolk badkamer mat
Kerstcadeau Radbag - Maudgeniet.nlDeze badkamer-mat vind ik echt ontzettend leuk! Eigenlijk is het een mat voor op de badkamer (joh!), maar ik gebruik ‘m voor op Fenne’s kamer. Ze is er ontzettend blij mee en ik ook. Haar kamertje mag nog wel een beetje ‘opgeleukt’ worden en met dit matje zijn we al een heel eind!

Het bierkookboek
Voor iedereen die punten wil scoren bij zijn/haar man, vriend opa, papa, buurman of wie dan ook.. Het Bierkookboek is ontzettend leuk en staat vol met lekkere gerechten! Ik schreef er eerder al een artikel over. Wij zijn fan! Lees ook: Scoor punten bij je vriend met dit kookboek!

Kerstcadeau Radbag - Maudgeniet.nlLippenbalsem
Met dit koude weer hebben zoveel mensen last van droge lippen. Bij Radbag hebben ze hele leuke lippenbalsems. Mijn zusje zocht onlangs de flamingo-variant uit; en zelf loop ik al te pronken met de ananas en het vosje. Zo ontzettend leuk!

Originele snijplank
Voor de kookfans (to be).. Bestel een originele snijplank! Een aantal van deze snijplanken kun je zelfs laten personaliseren, erg leuk. Ik ging zelf voor de Oh Crepe-versie. Love it!

Bluetooth speaker
Jasper en ik zijn het vrijwel nooit eens over onze muzieksmaken. Toch gaf ik hem een tijdje geleden een bluetooth speaker, zodat hij (en ik dus ook) nog harder en beter naar die rotherrie kan luisteren! 😉 Lees ook: Een leuk cadeau voor hem.

Een grappig thee-ei
Kerstcadeau Radbag - Maudgeniet.nlZelf ben ik een echte koffiedrinker; vooral met twee kleine kindjes in huis. Hihi. Maar ik drink ook regelmatig een kop thee (groene thee is mijn favoriet!); een grappig thee-ei is dan extra leuk. Wat dacht je van deze duikende unicorn?

Wild dining borden
Ook favoriet bij ons in huis.. De borden met toffe dierenprints er op. Fenne roept standaard ‘Hallo pandabeer!’ als we eten van die borden. Lees ook: Tips voor een origineel verjaardagscadeau.

Kerstcadeau Radbag - Maudgeniet.nlPosters
Iedereen die mij volgt op Instagram weet het wel; ik ben gek op quotes! Posters met een inspirerende of grappige tekst er op maken ons interieur dan ook compleet. De poster met de tekst ‘Namastay in bed’ vind ik geweldig en staat leuk op onze slaapkamer! Maar behalve dat zijn er nog veel meer leuke posters te vinden op de site van Radbag!

En nog veel meer!
En zo kan ik nog wel even doorgaan.. Dit artikel had net zo goed ’80x originele kerstcadeaus’ kunnen heten, maar ik kan natuurlijk niet bezig blijven. 😉 De komende tijd komen er nog meer leuke cadeautips online, waaronder het verlanglijstje van Saar!

 

 

1 Comment
  • Marcella

    Leuke cadeaus Maud! Ik wil nu vooral heel graag zo’n letterbord, zwart met witte letters. Zo eentje die jij ook hebt. Gebruik ik de lightbox voor de volgende bestemming, en het letterbord voor een gave quote. Tof!

Leave a Reply