Favorieten

Inspiratie: de leukste wanddecoratie voor de woonkamer

  • By
  • 3 januari 2018
  • Sticky

De kerstperiode is weer afgelopen en dus gaat de kerstboom weer de deur uit. Ik heb zelf dan altijd het gevoel dat mijn huis opeens ontzettend leeg en saai is en wil dan altijd weer allemaal nieuwe dingen in huis.

Eind november hebben we onze woonkamer opnieuw geschilderd en een aantal nieuwe meubels gekocht (#projectwoonkamer). Ik vond het toen nog niet helemaal af. Maar aangezien de kerstboom weer in de kamer zou komen, had ik besloten om even af te wachten.

Nu de kerstboom de kamer uit is, wordt het toch echt tijd om de laatste finishing touch uit te oefenen in onze woonkamer. En dus ging ik op zoek naar een aantal leuke wanddecoraties.

Wanddecoratie - Maudgeniet.nlStadsplattegrond
Toen ik een nieuwe achternaam kreeg, kregen we van mijn oom en tante een poster met de plattegrond van Oldenzaal. En niet zomaar een.. Maar echt een hele mooie; deze staat nu echt midden in de woonkamer te pronken. Want stiekem zijn we best wel trots op ons stadje, hihi. De poster is ingelijst in een mooie zwarte lijst en past perfect bij onze donkergrijze muur en witte kastje. *pronk pronk*

Borden
Ik vind het ook prachtig om een muur te hebben die vol hangt met verschillende borden. Groot en klein, en natuurlijk allemaal mooi beschilderd. De accommodatie waar wij verbleven tijdens onze vakantie in Ibiza had ook zo’n muur. Geweldig vond ik dat!

Spiegels
Spiegels doen het ook altijd goed aan de muur.. Vaak laten ze de ruimte wat groter lijken, vooral met grotere spiegels. Zelf vind ik het heel gaaf om meerdere spiegels aan een muur te hebben; mijn voorkeur is dan een spiegel in de vorm van een zeshoek. Zo gaaf!

Vaderdagcadeau

Foto’s
Met twee prachtige dochters kunnen foto’s in huis natuurlijk niet achterblijven. Het liefste kijk ik de hele dag naar die knapperds en ik mag er ook graag mee pronken. 😉 Eerder dit jaar hadden wij een hele leuke fotoshoot, een newbornshoot maar dan anders! Ons dagelijkse leven werd gefotografeerd en daar kwamen prachtige foto’s uit. Ik zit er heel erg aan te denken om een of meerdere van deze foto’s aan de muur te hangen. Maar er zijn zoveel mogelijkheden om foto’s als wanddecoratie te gebruiken; van canvas tot aluminium en hout. Moeilijke keuzes! Zelf vind ik een meerluik canvas wel heel tof!

 

Dit artikel betreft een samenwerking. Meer informatie over samenwerkingen vind je in mijn disclaimer.

 

 

No Comments
Leave a Reply