Getest: Bodyscrub van DIY Soap

Voor iedereen die mij ondertussen een beetje kent, is het geen nieuws dat ik niet zo ijdel ben. Mijn moeder en mijn zusje vertellen mij regelmatig dat het weer hoog tijd wordt om de kapper te bezoeken of om mijn wenkbrauwen te laten epileren. Ik ben niet het type wat veel make-up draagt; een beetje mascara en oogpotlood vind ik meer dan voldoende.

Op de een of andere manier vind ik het gewoon veel te veel gedoe om ‘s morgens lang bezig te zijn met make-up. Daarnaast heb ik vaak een droge huid. Dus als ik bijvoorbeeld foundation op doe, dan droogt dat na een tijdje helemaal in en krijg ik van die lelijke vlekken op mijn wangen. Kortom: ik ben niet zo’n make-upper. 🙂 Maar ik maak wél gebruik van diverse douchecremes, bodyscrubs, bodylotions en nog veel meer van dat soort dingen. Dat vind ik namelijk heerlijk!

DIY Soap - Maudgeniet.nl

Ik kan bijvoorbeeld echt genieten van een maskertje op z’n tijd; zowel een maskertje voor mijn gezicht als voor mijn haren. En ook probeer ik regelmatig nieuwe bodylotions uit.. Maar onlangs mocht ik dus heel wat anders testen. Namelijk de Pumpkin Spice Koffie Scrub van DIY Soap. 

Maak je eigen bodyscrub
De bodyscrub die ik mocht testen was niet zomaar een bodyscrub, deze moest ik namelijk zelf nog maken. Ontzettend leuk om te doen en klaar binnen 5 minuten. Vrijwel alle producten van DIY Soap zijn zo gemaakt dat je ze thuis moet afmaken. Op deze manier heb je altijd verse producten in huis en je weet precies wat er in zit.

Het maken van deze bodyscrub was redelijk simpel en juist daarom ook leuk. Want ik zou er niet op zitten te wachten om er bijvoorbeeld een half uur (of nog langer!) mee bezig te zijn. Hoe gaat dat dan in z’n werk?

DIY Soap - Maudgeniet.nl

Hoe werkt dat dan?
Ik kreeg een klein pakketje in huis. Daarin zat een weckpot met diverse ingrediënten, kokosolie en etherische olie. De kokosolie verwarmde ik eerst in de magnetron, binnen een minuut was dit vloeibaar. Vervolgens goot ik de olie bij de ingrediënten in de weckpot en moest ik goed roeren. Toen alles goed doorgeroerd was, voegde ik de etherische olie toe en toen was mijn bodyscrub klaar!

DIY Soap - Maudgeniet.nl

Pumpkin Spice Koffie Scrub
Ik kreeg een echte winterscrub toegestuurd en dat komt goed uit! Want na bereiding is de scrub zo’n 3 maanden houdbaar. Kom ik de winter toch even goed door met een fijne scrub.. Het is een heerlijke scrub met koffie, suiker, specerijen (onder andere kaneel en gember) en sinaasappel. Een heerlijke geurencombinatie; ik ben fan! Het enige ‘nadeel’ is dat de scrub hard wordt in een koude omgeving.. Dus ik moet iets meer moeite doen om de scrub uit de weckpot te halen. En lui als ik ben… 😉 Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken!

Praktische informatie
In april 2017 is er ook een DIY Soap winkel geopend in Amsterdam. Hier kun je diverse DIY-beautyproducten kopen, maar ook je eigen product samenstellen. Ik ben heel nieuwsgierig naar deze winkel! Je vindt DIY Soap aan de Van Woustraat 48 in Amsterdam. Meer weten over de diverse producten die je er kunt krijgen? Bekijk dan eens hun website!

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen, maar je leest hier alleen mijn persoonlijke mening. Sterker nog: ik was niet ‘verplicht’ om te schrijven over dit product. Meer informatie over samenwerkingen kun je terugvinden in mijn disclaimer.

 

Sharing is caring!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *