Favorieten

Waarom je Bio-Oil ook na de zwangerschap kunt blijven gebruiken

 • By
 • 28 augustus 2018
 • Sticky
Bio-Oil / Maudgeniet.nl

Tijdens mijn eerste zwangerschap maakte ik al vrij snel gebruik van Bio-Oil en zo ongetwijfeld nog vele mama’s to be met mij. Mijn buik groeide en ik was stiekem best een beetje bang voor striemen op mijn buik, ook wel striae genoemd, en om dat te voorkomen gebruikte ik dus Bio-Oil. Na twee zwangerschappen heb ik vrijwel geen striae; geen idee of ik geluk heb gehad of dat Bio-Oil écht zo goed gewerkt heeft. Maar ik heb het tijdens die twee zwangerschappen in ieder geval niet voor niks gesmeerd! Maar ook na de zwangerschap kun je Bio-Oil nog heel veel gebruiken.

 1. Gebruik Bio-Oil als make-up remover!
  Doe een paar druppeltjes Bio-Oil op een watje en verwijder zo jouw oogmake-up, zelfs bij waterproof make-up!
 2. Of juist als basis voor juist als primer voordat je foundation gebruikt.
  Breng een beetje Bio-Oil aan op je gezicht voordat je de foundation gebruikt. Het zorgt er voor dat de foundation goed en gelijkmatig door jouw huid wordt opgenomen.
 3. Maak een bodyscrub met Bio-Oil!
  Doe een beetje Bio-Oil in een bakje en meng er een beetje (grof) zeezout door. Spring onder de douche en scrubben maar. Daarna heb je gegarandeerd een zachte huid!
 4. Relax!
  Maak een kom met warm water klaar en doe daar een paar druppeltjes Bio-Oil in. Dompel vervolgens een doekje in deze kom, wring de doek uit en leg deze vervolgens op je gezicht. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is lekker achterover leunen en relaxen.
 5. Ideaal voor glanzend haar!
  Zelf heb ik snel last van droog haar. Wrijf een beetje Bio-Oil warm tussen je handen en masseer dit in jouw haarpunten. Weg droge bos met haar!
 6. Lippenbalsem
  Voor je het weet is het alweer herfst en niet veel later smeer je de hele dag met lippenbalsem. Óf met Bio-Oil, want dit werkt namelijk net zo goed.

En ga zo maar door! Waarvoor gebruik jij Bio-Oil?
En zo zijn er nog talloze manieren om Bio-Oil te gebruiken. Ik ben vooral heel benieuwd waar jij Bio-Oil voor gebruikt! Ik gebruikte het dus echt alleen maar tijdens de zwangerschap, maar het staat nu standaard in mijn badkamerkastje!

Bio-Oil is onder andere te verkrijgbaar bij de drogisterij en Bol.com.

 

No Comments
Leave a Reply