Genieten

Gepersonaliseerd familieportret van STUDIO URF&OGEL | Super toffe eyecatcher in huis

  • By
  • 8 december 2019
  • Sticky
Tof familieportret - Maudgeniet.nl

In november was Jasper jarig en ik wilde graag eens een persoonlijk cadeau geven. Een keertje geen sokken of een trui, maar iets waar hij écht blij van zou worden. Door omstandigheden werd dit met zijn verjaardag niet wat, maar met Sinterklaas kwam het persoonlijke cadeau dan alsnog. Ik gaf hem een gepersonaliseerd familieportret, gemaakt door STUDIO URF&OGEL.

Het is alweer 12 jaar (!) geleden dat ik hopeloos verliefd werd op Jasper. Tuurlijk hoopte ik dat ik voor altijd bij en met hem zou zijn, maar op dat moment had ik nooit verwacht dat wij -twaalf jaar later- zo’n mooi gezin zouden hebben. Soms kunnen we de meisjes wel achter het behang plakken, andere keren ben ik zó trots en zit ik vol met liefde. Uiteraard maken we regelmatig foto’s van ons gezin en hebben we meerdere keren een fotoshoot gehad, maar een gepersonaliseerd familieportret stond al een hele tijd op mijn wishlist. Uiteindelijk heb ik een hele mooie uitgezocht en was dit het perfecte cadeau om Jasper te verrassen! (Met zijn verjaardag kreeg hij overigens nog steeds sokken, hahaha!)

Gepersonaliseerd familieportret

Ik zocht ons gepersonaliseerde familieportret uit bij STUDIO URF&OGEL. Ik stuurde haar een foto van ons als gezin en Cindy maakte een eerste opzet. Het was al een heel eind in de juiste richting, maar ik miste nog een paar kleine details. Daarnaast gaf Cindy aan dat onze hond Buddy er ook bij op kon, extra leuk natuurlijk. Nog een keertje mailen met mijn wensen en eventuele aanpassingen (én een foto van de hond!) en binnen no time had ik een prachtig exemplaar van ons familieportret in mijn mailbox. Na een akkoord had ik twee dagen later het product in huis: nu nog een mooi lijstje en het perfecte plekje in huis vinden!

Hoe werkt het gepersonaliseerde familieportret van Studio URF&OGEL?

Zo’n gepersonaliseerd familieportret ziet er misschien een beetje ingewikkeld uit, maar niks is minder waar. Op de website vind je een overzicht met kapsels, haarkleur, diverse shirts, brillen en meer. In de omschrijving geef je per persoon aan welk nummer daarbij hoort en Cindy maakt een prachtig familieportret voor je. Ik was zo brutaal om te vragen of daar wat extra’s bij konden, zoals de sproeten van Jasper en het speentje van Saar. Het is ook belangrijk om de leeftijden van iedereen aan te geven, zodat de poppetjes kleiner gemaakt kunnen worden als het kinderen zijn. Geef de naam nog even door en voor je het weet is jouw gepersonaliseerd familieportret klaar. Je kunt kiezen om het familieportret te ontvangen in kleur of zwart/wit.

Het familieportret is verkrijgbaar vanaf € 24,95 en je ontvangt het thuis op 180 grams mat papier. Er zijn zelfs mogelijkheden om het familieportret op hout of op een tegeltje te ontvangen. Meer weten of zelf een familieportret bestellen? Check dan vooral even de site van STUDIO URF&OGEL!

Zo blij mee!

Jasper vond het een ontzettend leuke verrassing en Saar riep meteen ‘Ooohh kijk, dat is Saaaaaar!’. Zo ontzettend leuk. Voor nu staat het familieportret nog te pronken op het aanrecht, maar ik kan niet wachten om het een mooi plekje in ons huis te geven.

 

No Comments
Leave a Reply