Win een Meet, Greet and Eat met mij en Stephanie!

Volgende week opent er een nieuw Grand Café in Enschede, namelijk Moeke Enschede! Dit belooft een hele toffe plek te worden en volgende week mogen Stephanie van Wolferien.com en ik deze plek gaan testen. Stephanie en ik zijn een topduo als het gaat om hotspots testen. Zo gingen we eerder al samen naar de Twentsche Foodhal en naar Bluf in Enschede. En het leukste is.. Jij mag deze keer ons mee!

Over Moeke Enschede
Moeke staat bekend om haar gezelligheid, laagdrempelige en huiselijke sfeer. In Moeke’s huiskamer is iedereen welkom voor een kop koffie, een lunch, diner of een speciaalbiertje. Na Rhenen, Breda, Delft en Nijkerk is Enschede de vijfde vestiging die haar deuren opent.

Op donderdag 29 maart van 17.30 uur tot 20.00 uur zijn Stephanie en ik uitgenodigd voor een persdiner en het lijkt ons leuk om allebei een lezer/volger mee te nemen! Tijdens deze avond gaan we kennis maken met elkaar en belangrijker nog: gaan we natuurlijk ook de heerlijke gerechten van de kaart proeven! Dus heb jij zin in een drankje en een lekker hapje op donderdag 29 maart? Doe dan mee!

Hoe maak je kans?
Meedoen is natuurlijk hartstikke simpel! Volg ons allebei (Wolferien en Maudgeniet.nl) op Instagram. Laat vervolgens onder dit artikel of op Instagram van Stephanie of mij weten waarom juist jij graag met ons deze toffe plek wilt testen. Op dinsdag 27 maart kiezen Stephanie en ik allebei iemand uit die met ons mee mag. Wij hebben er nu al onwijs veel zin in!

 

Sharing is caring!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

6 thoughts on “Win een Meet, Greet and Eat met mij en Stephanie!

  1. Wat jammer dat het in Enschede is… Of nee niet jammer dat het in Enschede is, jammer dat wij zo ver van jullie vandaan wonen… Als jullie een keer in Den Haag in de buurt zijn, lijkt het onze reuze gezellig 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *