Eten & drinken

Getest | Vier de liefde met het Valentijnsgebak van Greetz

  • By
  • 6 februari 2019
  • Sticky
Valentijnsgebak - Greetz / Maudgeniet.nl

Sommige dingen vieren wij met een weekendje weg, bijvoorbeeld ons jubileum van ’11 jaar verkering’. Andere dingen vieren we juist weer met taart. Wij vinden het thuis altijd ontzettend leuk om zelf iets lekkers te bakken, maar soms is het ook net zo leuk en handig om iets te bestellen. Onlangs hebben wij verschillende soorten Valentijnsgebak getest. Smullen!

Eigenlijk eet ik heel weinig zoetigheid, op de maand december na. Maar als ik iets eet wat zoet is, dan geniet ik er ook voor 200% van. Afgelopen weekend hebben wij het Valentijnsgebak van Greetz getest en daar heb ik echt enorm van genoten! Eerder hebben we al het paasgebak van Greetz getest en dat viel destijds ook al zo goed in de smaak.

Valentijns donuts

Vooral Fenne is bij ons in huis gek op donuts. Dus als ik wil bonuspunten voor ‘Beste moeder van het jaar’ wil scoren bij haar, dan moet ik thuis komen met donuts. Dus besloot ik om haar eens extra te verrassen en de speciale Valentijns donuts voor haar te bestellen: donuts mét hartjes er op!

De donuts zijn niet alleen ontzettend leuk om te zien, ze zijn ook nog eens erg lekker. Waar ik donuts normaal gesproken veel te zoet vind, vond ik deze heerlijk! Ze zijn gevuld met een soort jam en de topping is wit met hartjes of rood met hartjes. Er zitten zes stuks in een doos en je ontvangt de donuts in twee verschillende smaken: witte chocolade en kers.

Valentijnsgebak - Greetz / Maudgeniet.nl

Red Velvet Aardbeientaart

Ooohh, deze taart is echt een van mijn favorieten! De Red Velvet Aardbeien taart is wat mij betreft het perfecte Valentijnsgebak, niet alleen omdat’ie zo lekker is maar zeker ook omdat’ie zo mooi is. De taart bestaat uit twee lagen rode cake met daar tussenin roze aardbeienmousse. De aardbeienmousse heeft een beetje de structuur van dikke slagroom: luchtig en toch stevig. Maar dat is lang niet zo belangrijk als de smaak: de combinatie van de cake (die niet zo heel zoet is) en de mousse met aardbeiensmaak is echt top!

Nog meer Valentijnsgebak

Behalve deze twee heerlijke varianten Valentijnsgebak heeft Greetz nog veel meer lekkers in het assortiment. Denk dan bijvoorbeeld aan brownies, macarons, bavarois taart (in de smaken aardbei en chocolade) of een slagroomtaart (met tekst of foto). Vergeet niet.. Liefde gaat door de maag; dus verras jouw Valentijn dit jaar met Valentijnsgebak. Ga je gegarandeerd punten mee scoren!

Valentijnsgebak - Greetz / Maudgeniet.nl

1 Comment
  • Natasja

    Ze zien er echt heerlijk uit! Hier ook een kleine donut liefhebber in huis. Wie weet krijgt ze er wel 1 op Valentijnsdag

Leave a Reply