Eten & drinken

De mooiste verjaardagstaart voor Fenne | Persoonlijke verjaardagstaart

  • By
  • 16 juli 2020
  • Sticky
Verjaardagstaart op maat - Maudgeniet.nl

Het is alweer een tijdje geleden dat Fenne 5 jaar werd. Op de een of andere manier vind ik dat toch altijd wel een dingetje zo’n kinderverjaardag.. Niet te geloven dat ze alweer vijf jaar is geworden… VIJF! Ons lieve kleine meisje verandert opeens in een echte dame, eentje die precies weet wat ze wel en niet wil. Haar verjaardag moest natuurlijk Corona-proof gehouden worden, maar een ding was zeker: het moest en zou een regenboog-verjaardag worden. Decoratie regelen is niet zo spannend, dat was zo gepiept.. Maar de taart! Gelukkig was daar Vera van Zoete Kruimels en hadden we een prachtige persoonlijke verjaardagstaart voor Fenne.

Regenboogfeestje

Fenne is wel echt een meisje-meisje. Het liefste draagt ze de hele dag rokjes, alles moet roze (en/of goud!) zijn en ze is natuurlijk dol op regenbogen en unicorns. Omdat haar verjaardag met de Corona al een beetje gek zou zijn, wilde ik natuurlijk wel een hele mooie taart voor haar. Toeval bestaat niet, want binnen no-time had ik via Instagram contact met Vera van Zoete Kruimels.

Verjaardagstaart op maat - Maudgeniet.nl

Verjaardagstaart op maat

Zelf ken ik Vera al een tijdje en wist dat zij echt prachtige taarten kan maken. Na even kletsen op Instagram bestelde ik de ‘unicorn regenboogtaart’ bij Vera. Het was allemaal behoorlijk last minute, maar ze kreeg het voor elkaar om de taart op tijd klaar te hebben. Op zondagochtend kon ik de taart om 09.00 uur ophalen en daarna reed ik er heel zachtjes (als een echt oud omaatje) mee naar huis. Ik was zo vreselijk bang dat ik die mooie taart zou verpesten in dat kleine stukje naar huis. Maar ik had geluk: de taart kwam heel over en ik heb Fenne nog nooit zó zien stralen bij een taart. Je zult maar vijf worden en zo’n mooie persoonlijke verjaardagstaart krijgen!

Een echte Unicorn Regenboogtaart

Van de buitenkant was het een echte unicorn taart, maar na het aansnijden van de taart was het ook een échte regenboogtaart. De taart was opgebouwd in 5 lagen, allemaal in verschillende kleuren. In eerste instantie dacht ik dat de taart ontzettend zoet zou zijn, maar niks was minder waar. De taart was juist helemaal niet zoet, maar perfect in verhouding. De botercreme, de lagen gekleurde cake en de aardbeienjam: het was allemaal een perfecte combinatie! Fenne was ontzettend blij met haar taart en wij vonden dat helemaal de moeite waard. Een prachtige taart op een echt regenboogfeestje; toepasselijker dan dit werd het niet. Fenne blij, wij blij!

Verjaardagstaart op maat - Maudgeniet.nl

Praktische informatie over Zoete Kruimels

Je kunt Zoete Kruimels eigenlijk wel zien als een uit de hand gelopen hobby. Waar ze eerder altijd als hobby taarten maakten voor vrienden en familie is dit inmiddels uitgegroeid tot een prachtig bedrijf. Binnenkort opent er zelfs een Bakery & Cake studio in het centrum van Oldenzaal, een mooie plek waar je terecht kunt voor de lekkerste taartjes. Ik kan nu al niet wachten tot deze toffe plek geopend is!

Bij Zoete Kruimels kun je jouw eigen taart op maat laten maken, voor welke gelegenheid dan ook. Je kiest jouw smaken en het formaat (de keuze is reuze!) en je kunt eventueel nog kiezen voor extra’s of een thema. Vervolgens krijg je een reactie van de dames en niet veel later is het tijd om te genieten van jouw heerlijke taart op maat. De aanvraag duurt ongeveer 3 tot 5 werkdagen en het is belangrijk om te weten dat je jouw mooie taart minimaal 2 tot 3 weken van te voren aan moet vragen.

No Comments
Leave a Reply