Eten & drinken

Getest: Mijn Persoonlijk Menu van Ekomenu

  • By
  • 28 juli 2018
  • Sticky
Mijn Persoonlijk Menu van Ekomenu / Maudgeniet.nl

Die momenten dat je soms écht even niet meer weet wat je nu weer op tafel gaat zetten. Ik heb er wel eens last van, zeg maar gerust dat ik er regelmatig last van heb. De ene lust dit niet en een ander lust dat niet, ik eet liever rijst en Jasper liever aardappels en ga zo maar door. Hoe fijn is het dan als iemand anders voor je bedenkt wat je gaat eten? Daarom testten wij vorige week Mijn Persoonlijk Menu van Ekomenu.

Eerder testten we al het 9 Maanden Menu en het Familiemenu. Beide menu’s vond ik toen absoluut de moeite waard, maar nu heb je bij Ekomenu de mogelijkheid om zelf te kiezen welke gerechten je in jouw weekmenu wilt. Hoe fijn is dat!?

Mijn Persoonlijk Menu van Ekomenu

Wij kozen voor een Persoonlijk Menu met drie maaltijden, zo hoefde ik sowieso al over 3 avonden niet na te denken. Lucky me! Ik kon kiezen uit 15 gerechten en besloot te kiezen voor de makkelijkste gerechten. Als het om eten gaat zijn er op dit moment heel veel ‘trends’, denk dan aan glutenvrije maaltijden, veganistisch eten of juist koolhydraat-arme recepten. Bij Mijn Persoonlijk Menu van Ekomenu kun je zelf kiezen wat je belangrijk vindt en daar worden jouw gerechten dan op aangepast. Wil je toch liever wat anders, dan kies je gewoon een van de andere gerechten. Simpel!

Wij aten drie verschillende maaltijden. Een vegetarische maaltijd, maar ook een koolhydraat-arme maaltijd bijvoorbeeld:

  • Fritatta met linzen, courgette, wortel en kervel.
  • Varkenshaas met mosterdjus, groene en gele courgette en rode biet.
  • Tomaten risotto.

Mijn Persoonlijk Menu van Ekomenu / Maudgeniet.nl

Alle drie de gerechten vond ik ontzettend lekker en zelfs Jasper ging akkoord met het biologische eten. Want alle menu’s van Ekomenu zijn namelijk biologisch. En laat dat nou net iets zijn waar Jasper eigenlijk helemaal niet zo veel mee heeft; hij wil het liefste een ‘normale maaltijd’, wat betekent dat er gewoon veel vlees bij zit. 😉 Bij de koolhydraat-arme maaltijd heb ik voor hem nog wel een paar aardappels erbij gemaakt, zodat zijn maaltijd ook echt ‘af’ was. Ik had meer dan genoeg aan de groente en het stukje vlees, haha. 😉

 

Praktische informatie

Je bestelt Mijn Persoonlijk Menu van Ekomenu al voor € 42,00 per week. Voor dat bedrag heb je dan drie maaltijden voor twee personen, maar met twee kleine kindjes erbij hadden wij hier meer dan genoeg aan. Van de fritatta had ik zelfs nog iets over voor de lunch van de volgende dag! Meer informatie vind je uiteraard op de website van Ekomenu.

 

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen. Je leest hier alleen mijn persoonlijke mening. Meer informatie over samenwerkingen kun je terugvinden in mijn disclaimer.

 

1 Comment
  • Marcella

    Leuk om zo’n menu te proberen, ik wil het ook nog eens doen. Van jouw gerechten spreekt de Fritatta mij ‘t meeste aan!

Leave a Reply