Van Delft de Pepernotenfabriek in Enschede

Ik ben een groot Sinterklaas-fan; ik vind het zo’n ontzettend leuke traditie en gezellig feestje ieder jaar. Zelfs toen wij nog geen kindjes hadden, vierden we regelmatig Sinterklaas. Maar nu we kindjes hebben, vind ik dat ik extra enthousiast mag doen. 😉 Fenne is nu 2,5 jaar en dit is dus het eerste jaar dat ik het aan haar kan uitleggen en zij het een beetje zou snappen (hoop ik!).

Iedereen die mij volgt op Instagram, heeft misschien al een foto voorbij zien komen.. Onlangs was ik met een vriendinnetje in Enschede en daar spotten wij de Van Delft de Pepernotenfabriek. Voor iedereen die gek is op het Sinterklaasfeest en alle lekkernijen die daar bij horen, is de Pepernotenfabriek in Enschede een walhalla.

Pepernotenfabriek in Enschede - Maudgeniet.nl

Van Delft de Pepernotenfabriek in Enschede
Bij Van Delft de Pepernotenfabriek in Enschede vind je dus pepernoten in allerlei verschillende smaken. En dan niet alleen maar smaken die je ook in de supermarkt vindt (met chocolade of truffel bijvoorbeeld), maar echt aparte smaken. Wat dacht je van pepernoten die smaken naar tompouche, drop, stroopwafel of sinaasappel?

Geen idee of je de smaakcombinaties wel lekker vindt? Geen probleem! Er staan allerlei smaken voor je klaar om te proeven.. Zelf nam ik een zakje mee naar huis met melkchocolade en kokos. Ik ben gek op pepernoten, chocolade en kokos; wat heerlijk om dit terug te vinden in één product. Genieten!

Pepernotenfabriek in Enschede - Maudgeniet.nl

Praktische informatie
Je vindt de pepernotenfabriek op verschillende locaties in Nederland. Ik bezocht de winkel in Enschede en deze vind je aan het Van Heekplein 104, midden in het centrum. Zij zijn nog geopend tot het weekend na het grote Sinterklaasfeest, namelijk tot 10 december. Voor actuele openingstijden en andere locaties verwijs ik je door naar hun website. Geen pepernotenfabriek in de buurt? Geen probleem, ze hebben ook een webshop!

 

Dit artikel is geen gesponsord artikel en geschreven op eigen initiatief.

Sharing is caring!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

3 thoughts on “Van Delft de Pepernotenfabriek in Enschede

  1. Wij hebben ook een pepernotenfabriek in Groningen, yum! In de supermarkt liggen dit jaar trouwens ook allemaal nieuwe smaakjes. Zo vind ik de pure pepernoot met truffel erg lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *