Getest door Fenne: Panda Paradijs thee van Cupkes

Zo leuk! Fenne zit nu al een tijdje in het kinder-testpanel van Cupkes. Bij Cupkes.nl worden nieuwe soorten kinderthee door een kinder-testpanel getest, voordat ze wel of niet in het assortiment komen. De afgelopen weken waren verschillende kindjes druk bezig met het testen van een nieuwe smaak en ook Fenne zat deze keer weer in het testpanel!

Kekke kinderthee Cupkes

Dus kregen we onlangs weer een verrassingspakketje toegestuurd met de nieuwe thee er in. Net als de vorige keren wisten we nog niet de naam van de thee, alleen de ingrediënten. De kindertheeën van Cupkes zitten altijd vol met gedroogd fruit en zo deze keer ook..

Lees ook: Theemuts!

“Thee poeve!”
Samen met Fenne maakte ik er een gezellig momentje van.. Een puzzel, een kopje thee en zelfs een koekje erbij. Samen proefden we de thee en Fenne zei meteen ‘Oh jekkeee!’, hihi. Zelf vond ik de thee ook erg lekker, dus nu maken we er regelmatig samen een gezellig momentje van! Ze roept dan elke keer ‘Thee poeve!’, hihi.

Kekke kinderthee Cupkes

De Panda Paradijs thee
De Panda Paradijs thee van Cupkes is een rooibos thee met onder andere stukjes gedroogde appel en banaan. Je ziet de schijfjes gedroogde banaan heel duidelijk terug in de thee. Extra leuk en bijzonder is dat Cupkes met deze thee de wilde dieren wil helpen. Van elk verkocht pakje thee gaat € 0,50 naar het Wereld Natuur Fonds.

Meer weten over de thee of zo nieuwsgierig geworden dat je deze wilt bestellen? Check dan even de website van Cupkes.nl!

 

Sharing is caring!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *