Eten & drinken

Getest: de paaseitjes van Albert Heijn!

 • By
 • 14 maart 2018
 • Sticky
Paaseitjes Albert Heijn / Maudgeniet.nl

Pfoeh, de afgelopen dagen waren zwaar! In mijn weekoverzicht vertelde ik al dat we paaseitjes bij de Albert Heijn hadden gekocht om te testen en daar was ik dus de afgelopen dagen erg druk mee.. 😉 Ik had nét weer besloten om minder te zondigen met lekkere dingen en toen liep ik tijdens het boodschappen doen bijna de paaseitjes omver. En de smaken die ik toen tegenkwam maakten mij zo nieuwsgierig! Want zeg nou zelf.. Ruimte ijsje, aardbei balsamico, Crème brûlée? Dat wil je toch testen!? En dus kon ik het niet laten om een klein bakje te scheppen en de verschillende smaken te testen.

Paaseitjes Albert Heijn / Maudgeniet.nl

Lees ook: Wij testten de paaseitjes van de Hema! 

Ruimte ijsje
Jeetje, ik was zó nieuwsgierig naar dit paaseitje! Dit eitje was mierzoet, maar het smaakt echt een beetje naar raketjes. Zo grappig!

Melk knetttersuiker
Knetter knetter! Voor mij was dit echt een beetje jeugdsentiment, vroeger at ik regelmatig chocola met knetter er in. Ik weet ook zeker dat dit een feestje is voor ieder kind!

Wit aardbei yoghurt
Ik hou helemaal niet van zoet, maar dit paaseitje is zo lekker romig en fris. Deze staat absoluut in mijn top 3 van de paaseitjes van Albert Heijn. En dat tegen al mijn verwachtingen in!

Puur bloedsinaasappel grapefruit
Ken je die chocolaatjes met zoete sinaasappel-gelei er in? Daar smaakt het een beetje naar! Ik vond het wel lekker zo met die pure chocola.

Melk cookie dough
Tsja.. Op zich is dit paaseitje best wel lekker. Maar ik kan niet zeggen dat het echt een cookie dough smaak heeft. Viel mij een beetje tegen!

Melk passievrucht
Ook dit paaseitje is zeker geen favoriet van mij.. Zo zoet!

Wit zomerse bosvruchten
Wederom zoet.. Duhhh! Witte chocola is vaak behoorlijk zoet en als je het dan ook nog gaat combineren met zomerfruit.. Maar toch vond ik ‘m ergens wel lekker!

Puur kokos amandel
Hier heb ik maar 1 ding over te zeggen: JAMMIE! Ik vond deze zó lekker; precies zoals ik het verwacht had.

Melk crème brûlée
Dit is dus een beetje crème brûlée in een chocolade-eitje, heerlijk!

Wit praline pistach
Ondanks dat ik dus niet zo van witte (zoete) chocola hou, vond ik dit paaseitje wel lekker. Maar ik kan niet zeggen dat ik de pistache echt goed kon proeven. Jammer, ik ben gek op pistache!

Puur aardbei balsamico
Ik vond deze combinatie een beetje spannend, maar eerlijk toegegeven.. Ook deze vond ik echt heerlijk! Ik vond het zo jammer dat ik daar maar één eitje van geschept had!

Melk speculoos karamel
Tsja.. Ik vond dit eigenlijk een beetje smaken naar een pepernoot in een paasei. En psychisch was dat een beetje een rare combinatie voor mij, haha! Maar wel erg lekker!

Melk pecan karamel zeezout
Smullen! Hoewel ik denk dat het lekkerder zou zijn in een puur paaseitje, hihi.

 

Opperdepop!

Van mijn nichtje kreeg ik de vraag of ik echt aan het proeven was of dat ik gewoon gigantisch aan het vreten was. Haha! Ik vond zelf natuurlijk dat ik écht aan het proeven en testen was, maar ik kan me voorstellen dat mensen vinden dat ik ongegeneerd paaseitjes aan het vreten was. Wat natuurlijk ook wel een klein beetje zo was. Maar ik vind het zo leuk dat al die aparte smaken paaseitjes er zijn. Zowel bij de eitjes van de Hema als de Albert Heijn vond ik het proeven echt een feestje. De eitjes waren dan ook een stuk sneller op dan ik had gehoopt, haha.

De Albert Heijn heeft overigens nog veel meer aparte smaken, waaronder puur framboos-chili, wit framboos-cheesecake, puur wasabi limoen (die durfde ik niet!), melk limoen-citroen, puur fleur de sel en puur gember-limoen. Misschien ga ik toch nog maar eens terug om deze smaken (en mijn favorieten natuurlijk) te testen. 😉

Ik vond de paaseitjes overigens wel aan de dure kant. Voor een klein bakje (240 gram) betaal je € 3,99 en voor een groot bakje (490 gram) zelfs € 7,99! Maar je moet er iets voor over hebben he.. 😉

 

Welke smaak paaseitjes van de Albert Heijn zou jij willen testen?

 

2 Comments
 • Nicole Orriëns

  Leuk dat jij ze getest hebt zeg! Wat zijn er ook veel smaken. Zelf eet ik het liefst gewone melkchocolade eitjes.

  • Maud

   Vond ik zelf ook heel leuk om te doen, haha! Er zijn zo veel verschillende smaken; smullen!

Leave a Reply