Lunchen bij Natura Docet Wonderryck in Denekamp

Natura Docet Wonderryck in Denekamp (Twente) is een museum waar je alles kunt leren over de natuur in Twente. Hoe zag de natuur er een eeuw geleden uit en hoe gaat het nu met de natuur? Toen ik vroeger op de basisschool zat werden daar veel kinderfeestjes gevierd (nog steeds trouwens!). En als ik naar mijn opa en oma ga, kom ik er standaard langs.. En toch was ik er nog nooit geweest. Niet voor een lunch in ieder geval.

Natura Docet Wonderryck Denekamp

Namens Social Deal mocht ik weer op pad en dus nam ik mijn moeder mee voor een gezellige 2-gangenlunch bij Wonderryck. Mijn moeder was onlangs nog in het museum geweest met haar klas en tijdens de laatste loodjes van mijn zwangerschap zit ik liever dan dat ik een tijdje rond waggel, dus het museum sloegen we over. 😉 Wel staat een bezoekje zeker nog op mijn planning deze zomer, want Fenne vindt het er vast heel leuk!

De lunch
Het was lekker weer en dus ploften we lekker op het terras. We konden kiezen uit een soep en een van de broodjes op de menukaart. Mijn moeder koos voor de tomatensoep en ik koos voor de mosterdsoep..

Op de menukaart staan verschillende lekkere broodjes. Ook dit keer was het een beetje lastig om iets uit te zoeken; aangezien ik allergisch ben voor vis én (hoog) zwanger ben. Maar gelukkig staat er ook een broodje geitenkaas op de menukaart en laat ik nou gek zijn op geitenkaas. Jammie! Mijn moeder durfde bijna geen broodje carpaccio te bestellen, want ze vond dat ze mij daarmee de gek aan zou steken, haha. Dus zij koos voor een broodje gezond.

Natura Docet Wonderryck Denekamp - lunch

Spelen in de tuin
Vanuit het terras kijk je zo de natuur in en staat er een apenkooi-parcour klaar voor kinderen. Dus terwijl wij genoten van onze soep en een lekker broodje, zagen we kinderen druk aan het spelen. Leuk! Als het geen terras-weer is, kun je hier ook heerlijk binnen zitten trouwens. Mét uitzicht op de tuin.

Natura Docet Wonderryck Denekamp

Wij boekten een 2-gangenlunch voor maar € 4,50 per persoon (exclusief drankjes) via Social Deal. Daarmee hadden we 50% korting, extra leuk. 😉 Via Social Deal kon je ook kiezen voor toegang tot het museum, inclusief de 2-gangenlunch. Dan betaal je € 8,50.

Praktische informatie
Je vindt Natura Docet Wonderryck aan de Oldenzaalsestraat 39 in Denekamp. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 17.00 uur. En op zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Voor actuele openingstijden en de huidige exposities kun je altijd even de website checken!

 

Sharing is caring!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

2 thoughts on “Lunchen bij Natura Docet Wonderryck in Denekamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *