Eten & drinken

Lekker en gezond snoepen?

  • By
  • 7 april 2018
  • Sticky
Right Sweets / Maudgeniet.nl

Hoewel ik echt probeer om zo gezond mogelijk te leven, heb ik soms wél heel veel zin om te zondigen. Soms heb ik zoveel zin in iets zoets en lekkers. Maar wat is dan een lekkere en gezonde optie? Kristy gaf mij onlangs het antwoord: Right Sweets!

Kristy ken ik al een tijdje. Onder andere van het kinderdagverblijf waar Fenne naartoe ging, maar ik volgde ook al eens een leuke workshop bij haar (bij Right Food). Tijdens de Masterclass ‘Suiker in controle’ werd ik weer even met mijn neus op de feiten gedrukt en kreeg ik weer een aantal richtlijnen om minder (geraffineerde) suikers te eten, zo fijn!

Right Sweets / Maudgeniet.nl

Lees ook: Terug naar af – minder suikers eten!

Right Sweets
Maar sinds kort heeft Kristy, naast Right Food, ook iets nieuws; namelijk Right Sweets. Zij is gek op bakken en maakte eerst de mooiste taarten (vol met suikers!). Maar dit paste niet meer bij haar kijk op voeding en dus begon ze met het proberen van een aantal gezonde baksels. En dat is gelukt! De lekkerste en gezondste baksels zijn nu te koop bij Right Sweets.

Right Sweets / Maudgeniet.nl

Bananenbrood en truffel balletjes
Ik mocht een aantal baksels van Right Sweets testen, Kristy kwam een bananenbrood en een aantal truffel balletjes brengen. Ik ben gek op bananenbrood, maar vind het zelf best moeilijk om te maken. Als ik het probeer, is het altijd veel te sappig en zit er weinig smaak aan. Maar het bananenbrood van Kristy was heerlijk, lekker met rozijntjes en pistachenootjes. Het bananenbrood is uiteraard zonder toegevoegde suikers, maar het bevat ook geen zuivel. Daarnaast is het zelfs mogelijk om een glutenvrij bananenbrood te krijgen.

De truffelballetjes vond ik ook heerlijk, ik kreeg echt het gevoel dat ik aan het snoepen was. Heerlijk met een kopje thee, genieten! Ook de truffelballetjes zijn vrij van geraffineerde suikers, zuivel en gluten.

Praktische informatie
Ben je zelf op zoek naar iets lekkers om te snoepen? Neem dan eens een kijkje bij Right Sweets! Uiteraard heeft Kristy nog veel meer in het assortiment, denk dan bijvoorbeeld aan kwarktaart, carrotcake, brownies of allerlei andere balletjes. Niet alleen lekker om te snoepen, maar ook om te trakteren tijdens een verjaardag bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een Healthy High Tea?

 

 

1 Comment
  • Marcella

    Ik krijg hier honger van! Jaren geleden bakte ik regelmatig zelf een gezonde snack, zoals bananenbrood of balletjes met dadels en kokos. Vullend, maar heel gezond! Moet ik maar weer eens oppakken!

Leave a Reply