Eten & drinken Hotspots

Hotspot: ETN saladebar in Enschede

 • By
 • 22 maart 2017
 • Sticky
ETN saladebar

Enschede is hip & happening! De laatste jaren heeft Enschede zich enorm ontwikkeld: de grote kledingketens vestigen hier steeds meer, de universiteit groeit en in het centrum van Enschede komen steeds meer leuke concepten bij. Een van die concepten is ETN saladebar.

Hoewel ik absoluut geen gezondheidsfreak ben (ik snaai veel liever!), ben ik gek op salades! Ik neem regelmatig een salade mee naar mijn werk als lunch en zomers eet ik vaak maaltijdsalades als avondeten. Ik vind het heerlijk!

ETN saladebar is al een tijdje geopend en ik wilde er al naartoe vanaf het moment dat ik wist dat het zou openen. Maar op de een of andere manier kwam het er steeds maar niet van, stom! Afgelopen zaterdag ging ik samen met mijn zusje naar Enschede en besloten we ook om te lunchen bij ETN saladebar.

ETN saladebar

Als je naar ETN saladebar gaat, mag een bezoekje aan Conceptstore The Upperside niet ontbreken. Deze toffe winkel vind je om de hoek!

De salades
Op de menukaart staan verschillende salades, maar het is ook mogelijk om je eigen salade samen te stellen. Na lang twijfelen koos mijn zusje voor de salade met Twentse gerookte kip en ik besloot om te kiezen voor de Mediterraanse salade. Daarbij deelden we samen wat zuurdesembrood met (zelfgemaakte) hummus, smullen! We waren allebei ontzettend blij met onze keuze en hebben er echt van genoten!

ETN saladebar

Praktische informatie
ETN saladebar vind je aan de Haverstraatpassage 26 in Enschede. De saladebar is geopend op de volgende dagen en tijden:

 • Dinsdag t/m vrijdag: 11.00 uur – 18.00 uur
  Donderdag (koopavond): geopend tot 21.00 uur
 • Zaterdag: 11.00 uur – 17.00 uur
 • Gesloten op zondag en maandag!

Extra leuk is dat ze ook een heel leuk kinderhoekje hebben in de saladebar, dus ook de kleintjes onder ons kunnen zich hier prima vermaken! Heb je geen tijd of zin om jouw heerlijke salade op te halen? Geen probleem! Je kunt jouw bestelling ook laten bezorgen, heel milieuvriendelijk op de fiets (alleen in Enschede)! Meer informatie over ETN saladebar vind je op de website.

Meer lezen over leuke plekken in Enschede?

 

2 Comments
 • Marcella

  Yum, ziet er goed uit! Mocht ik voor mijn werk weer in Enschede zijn (en niet meteen naar huis treinen) dan weet ik waar ik moet zijn. De geitenkaas salade klinkt goed, en heel betaalbaar!

  • Maud

   Jaaa, aanrader!

Leave a Reply