Getest: Tastea Bun in the Oven

Hoewel ik nu al ruim een jaar bij een koffiebranderij werk, betekent dit niet dat ik alleen maar koffie drink. Ik ben gek op koffie, maar ik ben zeker ook een behoorlijke theemuts. En vooral nu ik zwanger ben, drink ik veel liever thee. Koffie drinken wordt bijna een psychologisch spelletje met mezelf: ik heb steeds weer zin in koffie, maar als ik het drink is het lang niet zo lekker. Herkenbaar? 😉

Onlangs kreeg ik een mailtje van Tastea met de vraag of ik een van hun speciale theemixen wilde proberen. Ik besloot om te kiezen voor Bun in the oven; een theemix speciaal voor zwangere vrouwen.

Tastea Bun in the oven

Lees ook: Theemuts!

Bun in the oven
Ik vind de naam van de thee zo leuk, hihi! Deze theeblend zit vol met kruiden, vitaminen en mineralen zoals zink, magnesium, calcium en ijzer. De thee is lekker fris en smaakt naar frambozen en pepermunt. Tastea geeft zelf aan dat de thee het 3e trimester, de bevalling én de kraamperiode en stuk aangenamer maakt. Het helpt je te relaxen en sneller te herstellen. De thee is 100% natuurlijk en bevat geen theïne.

Ik vind het lastig om te zeggen of de thee ook ‘echt werkt’. Ook al heb ik een nachtje in het ziekenhuis gelegen, ik voel me behoorlijk fit de afgelopen weken. En ik heb natuurlijk geen idee hoe ik me had gevoeld als ik de thee niet had gedronken. 😉 Voor nu ben ik in ieder geval ook heel nieuwsgierig geworden naar de Borstvoedingsthee. 

Tastea Bun in the oven

Handige theebeker
Van Tastea kreeg ik er ook een handige theebeker bij. Toen ik mijn vriendinnetje vertelde dat ik deze thee ging testen en er ook een beker bij kreeg, maakte ze een leuke grap.. “Oh, zo’n beker speciaal voor moeders? Zodat je na 2 uur ook nog warme thee hebt?” Ik lachte er om en kwam er een paar dagen dat ze eigenlijk helemaal gelijk had. De thee blijft ontzettend lang warm in de beker. Enige ‘nadeel’ is dat deze niet in de afwasmachine kan; ik ben en blijf lui. 😉

De theebeker van Tastea is wel erg fijn om er bij te hebben. Er zit een soort filtertje in die de thee tegen houdt en de structuur van de thee past niet altijd in een thee-ei.

Kortingscode!
De zwangerschapsthee Bun in the oven is niet goedkoop. Je betaalt € 39,95 voor 2 blikken. Daarmee kun je in totaal ongeveer 80 kopjes thee zetten. Met de kortingscode maudgeniet krijg je tot en met 3 juli 2017 op alle producten (m.u.v. de package deals) 10% korting op Tastea.eu!

 

Dit artikel is een samenwerking. Je leest hier zoals altijd alleen mijn persoonlijke mening. Meer informatie over samenwerkingen kun je terugvinden in mijn disclaimer.

 

Sharing is caring!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

1 thought on “Getest: Tastea Bun in the Oven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *