Getest: het paasgebak van Greetz

Gezond eten vind ik belangrijk. Niet alleen voor mezelf, maar zeker ook voor Fenne en Saar. Niet voor niks maak ik de hapjes voor Saar altijd zelf en ook met Fenne probeer ik tussendoor zo gezond mogelijk te snacken. Maar af en toe vinden we het heerlijk om te zondigen. En als we dat doen, dan doen we dat goed!

Lees ook: Gezonde tussendoortjes voor peuters

Vorige week kreeg ik een mailtje van Greetz met de vraag of ik hun paasgebak wilde testen. Tuurlijk wil ik dat! Dit jaar vieren we Pasen niet in huis, maar op de ss Rotterdam. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we geen paasgebak kunnen eten. 😉 En dus bestelde ik diezelfde dag nog de paasbrownies en de geweldig mooie paasdonuts.

Paasgebak van Greetz / Maudgeniet.nl

Donuts en brownies
We testten de paasdonuts en de paasbrownie. Beide zagen er prachtig uit; bijna jammer om op te eten! Maar toch aten we ze op en ze waren heerlijk. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet een echte donut-fan ben, het is mij iets te zoet. Maar Fenne vond de donut erg lekker en toen ik een hapje proefde vond ik ze ook wel lekker, hihi. De volgende dag nam ik de donuts mee naar mijn collega’s en ook daar kwamen ze wel op.. Vooral de topping van de donuts smaakten goed! Sommige donuts hadden als verrassing zelfs nog een vulling van aardbeienjam, dat maakte het extra lekker!

Paasgebak van Greetz / Maudgeniet.nl

De brownies waren echt mijn feestje; ik ben gek op chocolade! Niet voor niets testte ik de afgelopen weken al verschillende paaseitjes, zoals die van de Hema en de Albert Heijn. Ik vond de brownie een beetje aan de kleine kant, maar dat zou ik van elke brownie vinden, HAHA! De ganache creme die bovenop de brownie zit, maakt de brownie extra lekker. Dit zorgt ervoor dat die niet zo droog is. En de feestelijke paaseitjes maken het Paasgevoel natuurlijk helemaal af!

Praktische informatie
Bij Greetz hebben ze diverse lekkernijen voor Pasen. Denk bijvoorbeeld aan een slagroomtaart, brownies, donuts, macarons, bitterkoek gebakjes of een cinnamontaart. Maar ook heerlijke chocolade, waaronder heerlijke paaseitjes. Nieuwsgierig geworden? En wil jij genieten van al dit lekkers met Pasen? Check dan snel de website!

 

Wij hebben het paasgebak gekregen van Greetz, maar je leest hier uiteraard alleen mijn persoonlijke mening. 

 

Sharing is caring!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

5 thoughts on “Getest: het paasgebak van Greetz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *