Eten & drinken

Een ode aan wijn..

 • By
 • 3 november 2017
 • Sticky
Casillero del Diablo - Maudgeniet.nl

Wanneer je zwanger bent zijn er voor mijn gevoel honderden dingen die je niet mag. Je mag bijvoorbeeld niet meer zwaar tillen (Mission impossible met een peuter in huis!) en je mag ook heel veel niet eten en drinken. Ik moet zeggen dat ik vrijwel niks gemist heb tijdens de zwangerschap, behalve carpaccio en wijn. Dit is vast herkenbaar voor heel veel zwangere vrouwen of vrouwen die net bevallen zijn! 😉

Toen Saar eenmaal geboren was en mensen mij vroegen wat ik wilde als kraamcadeau riep ik standaard ‘Een broodje carpaccio en een doos wijn’, haha! En nu ik weer wijn mag drinken, kan ik er ook enorm van genieten. Het voelt zelfs een beetje alsof ik er extra van kan genieten. Een ode aan wijn!

Casillero del Diablo - Maudgeniet.nl

Nu moet ik er wel eerlijk bij vertellen dat ik niet wekelijks een wijntje drink. Ik zou het echt wel willen, maar als ik daar een keer aan begin ben ik niet meer te stoppen! 😉 Daarnaast ben ik nu ook begonnen met sporten en gezonder leven, dus let ik een beetje extra op. Maar tijdens een lekker etentje of een gezellig avondje met vriendinnen ben ik gek op wijn! Heerlijk met een paar chipjes, nootjes of olijven erbij en mijn avond is compleet.

De leukste wijnquotes op een rijtje:
Ik ben gek op quotes en met mijn letterbord in huis ga ik helemaal los. Vaak hebben die quotes te maken met koffie, maar het is ook zeker een goed idee om wijn er in te verwerken. Vooral als mama van twee kleine kindjes kun je soms enorm toe zijn aan wijn! 😉 Welke quotes dan op mijn letterbord moeten komen te staan?

 • Wine flies when you are having fun!
 • Oooh, it’s wine o’clock!
 • Oh no! I bought champagne in stead of milk again..
 • First I put the kids to bed, then I drink the wine and fall asleep. It’s called ‘Partying like a mother’!
 • I make wine disappear. What’s your superpower?
 • You had me at merlot!
 • If you combine wine and dinner, the new word is winner.
 • Life is short, buy the good wine!

Casillero del Diablo - Maudgeniet.nl

Getest en leuke actie!
Onlangs mocht ik de wijn van Casillero del Diablo testen. En hoewel ik geen professionele kijk heb op wijnen, weet ik wel heel goed wat ik wel en niet lekker vind. Ik ben vooral gek op een droge witte wijn. En onlangs testte ik dus de Chardonnay en de Sauvignon Blanc van Casillero del Diablo en guess what?! Ik vond ze allebei heerlijk! Vooral de Sauvignon Blanc vond ik een fris wijntje en drinkt (veel te) lekker weg.

Casillero del Diablo - Maudgeniet.nl

En extra goed nieuws voor iedereen die nu nieuwsgierig is geworden: de wijnen van Casillero del Diablo zijn deze week (t/m 5 november 2017) in de aanbieding bij Albert Heijn. Je krijgt maar liefst 25% korting met jouw bonuskaart. Zo betaal je geen € 6,69 maar € 4,99 voor een heerlijke fles wijn. Dit geldt overigens niet alleen voor de witte wijnen, maar ook voor de rode wijnen van Casillero del Diablo; de Cabernet Sauvignon en de Merlot.

 

Dit artikel is een samenwerking met Casillero del Diablo.

 

No Comments
Leave a Reply