Genieten

Klaar voor een leven #echtinbalans – Waarom ik mee doe met het programma van Charlotte (Charlie’s Kitchen)

 • By
 • 15 september 2019
 • Sticky
#echtinbalans - Maudgeniet.nl

Afgelopen jaar was voor mij een enorme rollercoaster, een grote achtbaan van emoties en ellende. Van alle ballen omhoog houden tot een vreselijke Burn Out. Na ruim zeven maanden kan ik eindelijk zeggen dat het wat beter met me gaat, maar het waren hele pittige maanden. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar ik ben er nu (eindelijk!) wel klaar voor om aan mezelf te werken en ervoor te zorgen dat een Burn Out mij nóóit meer gebeurt. En dus ga ik de komende 12 weken meedoen aan het #echtinbalans programma van Charlotte (van Charlie’s Kitchen!).

#echtinbalans

Nog maar een paar daagjes wachten en dan begint het programma #echtinbalans van Charlotte. Ik weet al een tijdje dat ik hier aan mee ga doen en vanaf dat moment kijk ik er enorm naar uit! Tijdens dit programma gaat Charlotte mij namelijk precies leren hoe mijn leven weer in balans komt en dit doet ze door middel van verschillende belangrijke onderdelen.

Ze gaat me leren hoe mijn lichaam werkt, wat gezonde voeding met mij doet, hoe beweging mij energieker kan laten voelen en hoe ik kan werken aan een positieve mindset. Er komen tijdens dit programma heel veel toffe onderwerpen aan bod, zoals timemanagement, me-time, een goede nachtrust, suppletie, mijn energieniveau én meeeeer. Kortom: alles om meer energie te krijgen en in balans te zijn én blijven. Doei doei onzekerheid, gekke eetbuien en overleven op koffie. Hallooo nieuwe energieke Maud!

Ik wil nóóóit meer een Burn Out!

De laatste maanden (en vele maanden voor de Burn Out) heb ik ervaren hoe vreselijk het is om níet in balans te zijn. Hoe het is om over heel veel dingen geen controle te hebben en dat ik door stress niet meer goed (genoeg) voor mezelf kan zorgen. Mijn Burn Out was/is een vreselijke periode, maar toch ben ik er ergens ook heel blij om. De laatste maanden heb ik meer over mezelf geleerd dan in vele jaren daarvoor. Het is tijd om mezelf weer fit te krijgen, om mezelf weer energie te geven en weer te genieten van alle leuke dingen in het leven!

#echtinbalans - Maudgeniet.nl

Dit gun ik mijn volgers natuurlijk ook!

Ik heb zo veel zin in dit programma en om uiteindelijk weer #echtinbalans te zijn. En natuurlijk gun ik mijn volgers ook een leven in balans, een leven zonder eetbuien en mét een gezonde leefstijl. Maar ook een leven waarin je zelf weer de touwtjes in handen hebt, je lief bent voor jezelf en je vooral weer heel veel ENERGIE hebt! Daarom mag ik van Charlotte een toffe kortingsactie met jullie delen. Je kunt nu meedoen aan het programma voor slechts € 337,- (normaal is de prijs € 899,-). Aanmelden kan nog t/m 16 september 2019 en daarna wordt er meteen gestart. Het programma bestaat onder andere uit:

 • 12 weken lang dagelijkse coaching van Charlotte
 • Elke dinsdag (via Facebook) om 20:00 een live online training + Q&A
 • Om de  dag een nieuwe les/video of opdracht in de community
 • BONUS #1 het LIVE event met verschillende sprekers, activiteiten en eten (t.w.v. €189)
 • BONUS #2 de #echtinbalans box t.w.v. €150
 • BONUS #3 #FIT in een maand met de ENERGYMAN Larz
 • En nog veel meer! Denk aan e-books met recepten, weekplanner, mindset training, de juiste supplementen.

Uiteraard snap ik dat je misschien nog meer informatie wilt. Charlotte beantwoordt met heel veel enthousiasme al jouw vragen en twijfels. Voor meer informatie en aanmelden –> #echtinbalans!

Maandag 16 september geeft Charlotte haar laatste gratis online training, wat een mooi begin is voor dit programma!
#echtinbalans - Maudgeniet.nl

1 Comment
 • Marcella

  Mooi dat je dit doet Maud. Klinkt echt super leerzaam!!

Leave a Reply