Genieten

Weekoverzicht: druk druk druk!

  • By
  • 16 december 2018
  • Sticky
Purpuz Planner / Maudgeniet.nl

Oh jongens, ik ben zó blij dat afgelopen week voorbij is! Ondanks dat ik heel veel leuke dingen heb gedaan, was het zo’n drukke week. En ik had mezelf nog wel zo voor genomen om het nu toch echt eens rustiger aan te doen…

Maandag
Another day at the office! En ik moet zeggen dat het een hele leuke werkdag is vandaag, want vandaag wordt er een film opgenomen bij ons op kantoor. Een kerstgroet namens álle collega’s; een filmpje waarin alle collega’s iets zeggen of iets doen. Gekkenwerk om het te regelen, maar oh wat leuk en ik ben zo blij met het resultaat! Ik ben later thuis dan normaal, regel nog snel wat te eten voor iedereen in huis en ‘s avonds heb ik een wijndate met twee vriendinnetjes. Belachelijk gezellig weer!

Dinsdag
Spontaan een dagje vrij! Om te compenseren dat ik vorige week extra heb gewerkt, heb ik vandaag spontaan een dagje vrij. De kindjes zijn naar het kinderdagverblijf, Jasper is werken en ik hang tot ‘s middags een beetje rond in mijn pyjama. Normaal gesproken doe ik op die dagen van alles en nog wat en juist vandaag doe ik even niet zo veel. Wel maak ik nog een overheerlijke Kerst Rocky Road en heb ik om 17.30 uur nog een vergadering op mijn werk en moet ik daarna naar de basisschool. Ja echt, over een half jaar mag Fenne al naar de basisschool en daarover had ik een informatieavond. Ik vind het echt zo vreselijk dat ze al naar school mag, mijn moederhart kan het nog niet aan.. Hahaha!

Kerst Rocky Road - Maudgeniet.nl

Woensdag
Weer een dagje werken en na deze werkdag heb ik weekend. Deze week is mijn werkweek echt luxer dan luxe! ‘s Avonds ploffen we samen op de bank, want in de hele week is dit de enige avond dat we allebei niks hebben. OMG.

Donderdag
Weekend vieren met de meisjes! We gaan ‘s morgens naar Omi, mijn oma, en dat is voor haar een enorme verrassing – zo leuk! Daarna gaan de kindjes naar bed en komt mijn zusje spontaan even langs. We kletsen, eten samen broodjes, lopen naar de Action, drinken een kop thee en dan moet ik door naar de Kerstmarkt van het kinderdagverblijf van Fenne en Saar. Ze hebben allebei van alles en nog wat geknutseld en dat kunnen we kopen, want de opbrengst gaat naar de dierenambulance. Leuk!

Vrijdag
Een rustige dag met de meisjes in huis. We doen even lekker helemaal niks; we spelen met de duplo, we kleuren, we doen vandaag even niet aan schermtijd en we hebben het vooral heel gezellig. Als Jasper om 16.15 uur thuis komt van zijn werk, snel ik door naar boven om me om te kleden, want ‘s avonds heb ik een kerstborrel van mijn werk. Het is veel te gezellig en ik kom veel te laat in huis…

Zaterdag
Au! Inderdaad, het was gisteren te gezellig en daar heb ik nu last van. Hihi. Jasper en Saar doen boodschappen, Fenne en ik ruimen beneden wat op en klungelen een beetje aan. Verder blijven we ook vandaag weer veel thuis, want ‘s avonds ga ik met een vriendinnetje de stad in. Jup, om weer wijntjes te drinken. (In het nieuwe jaar ga ik dit allemaal verbeteren. ECHT!) Het is bere gezellig, maar ik ben verstandig en op tijd in huis – met een stuk minder wijntjes genuttigd dan de avond er voor. 😉

Zondag
Wakker worden met sneeuw is leeeukk, maar dat betekent ook een peuter in huis hebben die ‘s morgens om 06.15 uur al naar buiten wil. We wachten tot iedereen uit bed is, gaan ontbijten en vervolgens allemaal douchen en aankleden. Om 09.00 uur lopen we met z’n viertjes naar het bos en zijn we ruim een uur buiten. Daarna drinken we thee, eten we knakworstjes en daarna gaan de meisjes naar bed. Als ze weer wakker worden, gaan we nog even de stad in, want in ons mooie Oldenzaal werd een soort van mini-kerstmarkt gehouden. Daarna gaan we fikkie stoken in onze wintertuin en spelen we lekker veel buiten.

Op naar een rustigere week!

Kom maar op met een nieuwe week die en stuk rustiger is! Tot nu toe heb ik voor aankomende week helemaal niks op de planning staan, op mijn werkdagen na natuurlijk. Hoe fijn is dat! Dinsdagmiddag heb ik zelfs nog een paar vrije uurtjes, terwijl de kindjes op het kinderdagverblijf zijn. Verwennerij! En wat ook heel fijn is, na deze week heb ik maar liefst twee weken vakantie! Kom maar op met de rustige dagen.. Even lekker relaxen!

 

No Comments
Leave a Reply