Genieten

DIY: maak je eigen gepersonaliseerde zak van Sinterklaas

  • By
  • 16 november 2018
  • Sticky
DIY: Zak van Sinterklaas - Maudgeniet.nl

Ik ben gek op het grote Sinterklaas feestje! Ook voordat we kindjes hadden vond ik het altijd zo ontzettend leuk, maar met de meisjes erbij wordt het feestje alleen maar groter. Vorig jaar boeide het Fenne allemaal nog niet zo veel en Saar heeft het natuurlijk allemaal nog niet zo door. Maar Fenne snapt het nu wél en vindt het nu al heel erg leuk. Het Sinterklaas Journaal kijken we natuurlijk met een pietenmuts op, we eten bijna elke dag pepernoten en ze is al heel druk met nadenken over welke cadeautjes ze allemaal wil.

Extra leuk is het dan natuurlijk om dit jaar iets meer aandacht te besteden aan het Sinterklaas feestje. Ik wil het huis een beetje versieren met onder andere krijttekeningen op het raam, vlaggetjes speciaal voor Sinterklaas en we gaan natuurlijk de schoen zetten. Maar tijdens Dé Dag wil ik er ook een feestje van maken. En dat doen we onder andere door een leuke gepersonaliseerde Zak van Sinterklaas!

Lees ook: De schoen zetten voor Sinterklaas – de leukste tips!

DIY: Gepersonaliseerde Zak van Sinterklaas

Van Liefsvancindy.nl kregen we een leuk DIY Pakketje voor Sinterklaas. In dit pakketje zit een grote en stevige paperbag, diverse Sinterklaas-stickers en stickers met de namen van Fenne en Saar. De Sinterklaas-stickers zijn allemaal zwart en heel divers: diverse pieten, een Sinterklaas op een paard, cadeautjes, stipjes (ik ben gek op stipjes!) en een zak van Sinterklaas.

Ik knip de stickers eerst een voor een uit en leg dan de zak op tafel. Dan bekijk ik hoe ik de stickers op de zak wil hebben en begin met plakken. De stickers met de tekst hebben een extra transferlaagje. Ik haal er eerst een laagje af en dan blijven de stickers met het transferlaagje over, die plak ik op de paperbag en vervolgens ga ik met een pasje (pinpas o.i.d.) over de transferlaag. Voor ik het weet, zitten de stickers al op de paperbag!

Dit is zo simpel om te doen en zo leuk! Ik kan helemaal zelf bepalen hoe onze Zak van Sinterklaas er uit komt te zien. En ik vind het extra leuk dat de namen er op staan. Fenne is natuurlijk nog maar drie en kan nog niet lezen, maar ze is wel heel druk met letters. Ik weet zeker dat ze gaat zien dat ‘haar letter’ er op staat en die van Saar natuurlijk!

Praktische informatie
Dit DIY pakketje koop je voor € 15,00 bij LiefsvanCindy.nl. De stickers zijn allemaal zwart en gemaakt van stickervinyl. De paperbag is gemaakt van stevig materiaal, met de afmetingen 55 x 65 x 25 cm.

DIY: Zak van Sinterklaas - Maudgeniet.nl

Wij hebben dit DIY pakketje gekregen van LiefsvanCindy.nl. Ik ga geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta. 

 

No Comments
Leave a Reply