Genieten

Getest | Dermasence: heerlijke reinigingsproducten voor de huid

  • By
  • 3 februari 2019
  • Sticky
Dermasence - Maudgeniet.nl

Toegegeven: ik ben geen professional als het aankomt op beautyproducten. Eerlijk is eerlijk; ik heb er niet altijd evenveel verstand van, maar ik weet toevallig wél heel goed of ik een product fijn vind of niet. Make-up draag ik veel te weinig, hoewel het de laatste weken best goed gaat! De laatste weken doe ik regelmatig meer make-up op dan dat ene laagje mascara. Een streepje oogpotlood hier, een kloddertje foundation daar.. Nog eventjes en ik ben een echte beauty-pro!

Dat make-uppen komt dus steeds beter in mijn systeem, af en toe doe ik zelfs een beetje blush op. Het moet niet gekker worden! Maar juist nu ik wat vaker make-up gebruik, is het ook erg belangrijk om de huid goed te reinigen. Ook hierin moet ik weer eerlijk zijn: daar ben ik heel slordig in! Natuurlijk weet ik dat het belangrijk is om altijd je huid goed te reinigen, zelfs als er geen make-up op zit. Maar zoals ik al aangaf ben ik daar heel slordig in. Gevalletje liever lui, dan moe. ‘s Avonds wil ik gewoon naar bed, ogen dicht en slapen. Niet eerst nog een half uur voor de spiegel staan. Bij wijze van dan he.. Want onlangs kreeg ik een perspakketje opgestuurd met reinigingsproducten van Dermasence. Onder het motto ‘Fris het nieuwe jaar beginnen’, om eens een keer andere goede voornemens te hebben in plaats van al die klassieke goede voornemens.

Nog even over die mega puist op mijn kin…

Stiekem denk ik dat ze mijn Instagram Stories hebben gezien; want onlangs showde ik daar mijn mega puist op mijn kin. Het was niet zomaar een puist, ik gaf ‘m zelfs een naam: ‘Maud Everest’ [ik lach nog steeds om mijn eigen grap!]. Een berg van een puist op mijn kin; en dat terwijl ik me niet eens kon herinneren wanneer ik voor het laatst een puist had gehad! Hij was dus zó groot, dat mijn zusje zelfs vroeg of ik al een extra identiteit had aangevraagd voor ‘Maud Everest’. En met die puist hield het niet op.. De dagen er na kwamen er steeds meer puisten mijn huid uit ploppen.. *Plop! Plop! Plop!*  In totaal heeft het ruim twee weken geduurd voordat de mega puist een beetje naar de achtergrond verdween.

Dermasence reinigingsproducten voor de huid getest

Van Dermasence kreeg ik -geheel onverwachts- twee producten opgestuurd: de Mousse en de Tonic. De perfecte combinatie voor een goede reiniging van mijn huid. De laatste tijd heb ik de producten uitgebreid getest; bijna iedere avond én ochtend. What is going on with me!?  Het fijne aan deze producten vind ik dat er vrijwel geen geur aan zit. Geuren vind ik altijd heel persoonlijk en als ik net wakker ben of naar bed toe ga, dan heb ik er ook niet altijd zin in om geprikkeld te worden door een bepaalde geur. Bij deze producten van Dermasence had ik daar dus gelukkig geen last van!

De Dermasence Mousse is heel fijn en makkelijk in gebruik. De mousse reinigt de poriën, vermindert onzuiverheden en ontdoet de huid van overtollig talg. Daarnaast is het ontstekingsremmend en dat is dus precies wat mijn Maud Everest nodig had. De mousse is al kant en klaar en met 2 a 3 pompjes en een beetje lauw water kan ik het gebruiken.

De Dermasence Tonic zorgt voor een rustige en kalmerende afsluiting van de reiniging. De tonic is lekker fris, verzacht de huid en is ook ontstekingsremmend. Ik merk wel eens dat een tonic een beetje een trekkend gevoel geeft, maar bij deze is dat absoluut niet het geval, het is een hele milde tonic. Fijn! En extra leuk: mannen kunnen deze tonic ook gebruiken als een aftershave.

Dermasence is een bedrijf uit Duitsland dat gespecialiseerd is in diverse medische huidverzorgingsprogramma’s, vrijwel alle producten worden ontwikkeld door dermatologen. Mede daardoor zijn de producten uitsluitend te verkrijgen in apotheken (Duitsland, Nederland en Oostenrijk).

 

No Comments
Leave a Reply