Mijn bucketlist voor deze lente!

Yes! De lente is eindelijk begonnen! Qua temperatuur zou je het nog niet zeggen, maar hopelijk komt het heerlijke voorjaarsweertje snel weer. Het is tijd om mijn bucketlist voor deze lente met jullie te delen. Maar laten we eerst eens terug kijken naar mijn bucketlist van de winter..

  • #ProjectZolder afronden
  • Een weekendje weg plannen met ons gezin.
  • Uit mijn Comfort Zone stappen.
  • Regelmatig een pyjamadag houden.
  • Mijn sportavontuur doorzetten.
  • De slaapkamers van Fenne en Saar wat gezelliger maken.
  • Meer foto’s maken van de meisjes.

Wintersport in Zuid-Tirol / Maudgeniet.nl

Wat een fijne winter!
Ondanks dat het zo koud was, vond ik het een heerlijke winter. Voor de winter had ik ook een bucketlist gemaakt en ik heb behoorlijk veel kunnen afstrepen! #ProjectZolder is nog steeds niet afgerond, maar Jasper is er wel mee bezig geweest. Het is alleen veel meer werk dan we verwacht hadden. En het ‘probleem’ is dat we er totaal geen haast mee hebben, dus eigenlijk is het ook niet ‘nodig’ om dit project heel snel af te ronden, haha! Wel zijn we een heerlijk weekendje naar Friesland geweest én stapte ik uit mijn Comfort Zone. Ik ging namelijk op wintersport in Zuid-Tirol, zonder Jasper en de kindjes.

Met dat koude weer was een pyjamadag ‘plannen’ niet moeilijk en zelfs mijn sportavontuur gaat erg goed! Met een paar toffe muurstickers maakte ik de kamers van de meisjes wat gezelliger en ook mijn camera werd veel gebruikt. Ik deelde onder andere veel van deze foto’s op Instagram!

Volg je mij al op Instagram? Zou ik heel erg leuk vinden!

Bucketlist lente 2018 / Maudgeniet.nl

En nu wordt het dus ook tijd om mijn bucketlist voor deze lente te delen. Ik heb zo veel leuke ideeën in mijn hoofd en in de lente krijg ik vaak weer extra veel energie, dus ik heb er helemaal zin in!

★ Naar het Nijntje-museum!
Ooooh, dit wil ik al zo lang en ik weet zeker dat Fenne dit he-le-maal geweldig vindt. Stiekem ben ik zelf ook enorm nieuwsgierig naar dit museum!

★ Naar een Lammetjes-dag..
Vorig jaar bezochten we ook een lammetjes-dag, alleen was het toen best wel koud. Zonde, want daar hoort natuurlijk een zonnetje bij. Dit jaar wil ik dus een 2e poging wagen. 😉

★ Veel weekendjes weg gaan!
Dit staat vrijwel ieder seizoen op mijn bucketlist. En eigenlijk speel ik een klein beetje vals, want we hebben al heel veel leuke tripjes gepland!

★ Een Sweet Table maken..
Onlangs las ik een heel leuk artikel op Nikkie-magazine.com geschreven door Jonne. In dit artikel staan allemaal tips voor hoe jij de perfecte Sweet Table maakt, de foto hieronder zegt al genoeg.. Misschien kunnen we een Sweet Table maken voor Fenne’s verjaardag, afhankelijk van het weer. Vorig jaar was het enorm warm namelijk! Jonne is trouwens ook heel leuk om te volgen op Instagram, ik ben echt fan van haar foto’s! Dus volg haar snel via @jonnesteenhuis!

Sweet table / Maudgeniet.nl

★ Hardlopen..
Oh jeetje, waarom typ ik dit zwart-op-wit!? Mijn sportavontuur gaat hartstikke goed en ik vind het zó leuk! Wie had dat ooit gedacht.. Maar mijn conditie is echt slecht en dat is echt niet grappig.. En dus wil ik dat gaan opbouwen en hoe kan dat beter dan met hardlopen?

Toffe plekjes ontdekken in mijn eigen regio..
Ik woon in Twente en hier zijn enorm veel leuke plekjes om te ontdekken. Vorig jaar ging ik regelmatig op pad in de lente en de zomer en dat wil ik dit jaar ook weer gaan doen. Extra leuk is dat we dicht bij de Duitse grens wonen en ook hier zijn heel veel toffe plekjes om te ontdekken!

 

Wat staat er deze lente op jouw bucketlist?

Wat staat er voor deze lente op jouw bucketlist? Of heb je nog leuke tips voor mij? Of zijn er nog items of leuke plekjes die je graag wilt lezen op mijn blog? Laat het me gerust weten!

 

Sharing is caring!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

1 thought on “Mijn bucketlist voor deze lente!

  1. Je hebt dus gewoon bijna alles kunne afstrepen, hoe tof! Mooie plannen ook voor de lente. Komt vast allemaal goed met het hardlopen, de lammetjes en de weekendjes weg. Fijne lente lady!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *