Mijn bucketlist voor deze herfst!

Oh jongens, wat baal ik dat de zomer alweer voorbij is! Ik ben gek op de zomer, het warme weer en de honderden dingen die je allemaal kunt doen in de zomer. Afgelopen zomer was voor ons extra mooi: Saar werd geboren en ik voelde me na een hele snelle bevalling behoorlijk snel weer fit. In ieder geval fit genoeg om regelmatig op pad te gaan, onder andere over de grens. Daarnaast gingen we ook nog op vakantie naar Kos, met een baby van zes weken oud!

Maar ook de herfst is natuurlijk prachtig; eigenlijk juist een heerlijk seizoen. Vaak is het nog redelijk zonnig en dus kunnen we dan nog lekker naar buiten.. En als het regenachtig is, zijn er thuis zoveel leuke dingen te verzinnen. En dus lijkt het me leuk om een bucketlist voor deze herfst te maken.

Herfst - Maudgeniet.nl

Wat staat er op mijn bucketlist voor deze herfst?

1. Een herfstwandeling maken.
Samen met de kindjes een herfstwandeling maken. En als het even kan daar ook nog eens prachtige foto’s van maken. Onlangs had ik zelf een fotoshoot in de herfst, de kleuren zijn nu zo mooi voor foto’s!  Een tijdje terug ging mijn vader met Fenne op pad om kastanjes te zoeken, dit vond ze zo leuk om te doen! Nu kunnen we natuurlijk iets anders verzinnen.. Op zoek gaan naar paddestoelen (en kabouters) of eikels zoeken.

2. Een appeltaart bakken.
Samen met Fenne een appeltaart bakken. Ik weet zeker dat ze dat hartstikke leuk vindt om te doen en zo scoor ik ook nog eens punten bij Jasper! 😉

3. Genieten van lekker eten!
Een bezoekje brengen aan de Twentsche Foodhall! Ik ben gek op lekker eten én op leuke plekjes. De Twentsche Foodhall is dan geen verrassende combinatie voor Maudgeniet.nl. Meer informatie over deze toffe plek vind je hier!

4. Qualitytime!
Een avondje qualitytime plannen met Jasper. Oppas regelen en een avondje lekker het huis uit!

5. Meer boeken lezen.
Zo cliché deze, maar toch zet ik ‘m op de bucketlist.. Onlangs las ik in één dag een boek uit en ik vond het heerlijk. De laatste keer dat ik een boek las was tijdens onze vakantie op Kos. Deze mega boekenreview kun je hier terug lezen. Voor deze herfst ga ik concreet zijn: ik wil namelijk drie boeken lezen.

Herfstshoot De Fotoloods - Maudgeniet.nl

6. De woonkamer een make-over geven.
We wonen nog geen twee jaar in ons huis, maar we willen de woonkamer nu al veranderen. Op dit moment hebben we een hele mooie kleur groen op een muur in de woonkamer, maar we willen het allemaal nog iets donkerder. Dus gaan we (lees: Jasper) weer schilderen. Ook heb ik al een hele toffe nieuwe stoel besteld en wil ik nog een nieuwe salontafel, een nieuwe kast en ga zo maar door.. 😉 Ik maakte een inspiratiebord op Pinterest!

7. Een kampvuur maken.
Gewoon in de tuin (nog geen idee hoe we dat gaan doen) en dan lekker marshmallows roosteren. Wat een feest voor Fenne!

8. Een weekendje weg plannen.
Geen idee of we het nog gaan redden om ook daadwerkelijk in de herfst nog weg te gaan. Maar het lijkt me heerlijk om even met z’n viertjes een weekendje weg te gaan!

9. Ons huis Sinterklaas-proof maken.
Dit is het eerste jaar dat ik Fenne een beetje kan uitleggen wat het Sinterklaasfeest precies inhoudt. Zelf vind ik dit een van de leukste Nederlandse tradities en ik vier het zo graag. Leuk dat zij er nu een beetje iets van kan begrijpen.. Samen gaan we het huis Sinterklaas-proof maken.

10. Heel veel artikelen schrijven!
En natuurlijk wil ik de komende weken heel veel nieuwe artikelen blijven schrijven. Ik vind het zo leuk om te bloggen.. De afgelopen maanden had ik -in verband met zwangerschapsverlof- natuurlijk heel veel tijd.. Maar ik hoop dat ik ook nog heel veel tijd kan vinden als ik weer aan het werk moet.

 

Wat staat er deze herfst op jouw bucketlist?

Niks nieuws: ik ben ontzettend nieuwsgierig aangelegd.. Wat staat er voor deze herfst op jouw bucketlist? Of heb je nog leuke tips voor mij? Of zijn er nog items of leuke plekjes die je graag wilt lezen op mijn blog? Laat het me gerust weten!

 

Sharing is caring!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

4 thoughts on “Mijn bucketlist voor deze herfst!

  1. Leuke plannen! Ben benieuwd naar je woonkamer als alles klaar is. En wat de bestemming van je weekendje weg wordt. Ik zou rond de feestdagen ook nog wel even weg willen, genoeg leuke ideeën! Wat al gepland staat is een weekendje Eindhoven bij de festival Glow. De stad is dan vol lichtjes, heel benieuwd naar!

    1. De woonkamer is onwijs gaaf geworden! Nog een paar kleine puntjes op de i.. 🙂 Ik heb nog geen idee waar ons weekendje weg naar toe gaat.. Wel tof dat jij naar Eindhoven gaat. Festival Glow lijkt mij ook erg leuk om eens mee te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *