Boeken Spelen Ukkiegeniet

De leukste boekjes voor een dreumes #2

  • By
  • 28 oktober 2017
  • Sticky
Boekjes voor een dreumes

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over leuke boekjes voor een dreumes. Dit artikel werd zo vaak gelezen, dat ik er maar een tweede versie van maak. Madame #1 is ontzettend gek op boekjes. Met haar naar de bibliotheek gaan is echt een feestje! Maar zo langzamerhand kunnen we zelf ook bijna een bibliotheek beginnen. 😉

Boekjes voor een dreumes

Gonnie en Gijsje
Er zijn veel verschillende boekjes over Gonnie het gansje. Fenne is er helemaal weg van! Een tijdje terug stond ze zelfs ’s morgens vroeg bij het traphekje te roepen naar Gonnie, haha! Het boekje Gonnie en Gijsje kost € 8,95 en is onder andere te koop bij Bol.com.

Ik ruim op en dat is top – Bumba
Eerlijk toegegeven.. Ik vind Bumba zelf verschrikkelijk! De tekeningen vind ik nog wel leuk, maar die dansende clown met z’n draaiende ogen vind ik echt verschrikkelijk! Hihi. Desondanks is Madame er helemaal weg van. Tijdens ons weekendje in Mechelen mocht ze een boekje uitzoeken en dat werd deze. Het boekje kost € 7,99 en is onder andere te koop bij Bol.com.

Boekjes voor een dreumes

Boer Boris gaat naar zee
De boekjes van Boer Boris zijn ook onwijs leuk! Dit boekje kregen wij van mijn moeder en Fenne kletst altijd druk mee. Er zit zelfs een liedje bij, leuk! Er zijn ook andere versies van Boer Boris; eigenlijk vind ik ze allemaal leuk. Boer Boris gaat naar zee kost € 12,95 en is onder andere te koop bij Bol.com.

Waar is Bruun?
Dit boekje ligt bij mijn ouders en is ondertussen (volgens mij) al niet eens meer (nieuw) verkrijgbaar, alleen nog maar tweedehands. Maar Fenne is er helemaal weg van en kent het helemaal uit haar hoofd. Achter elke flap valt weer wat nieuws te zien en ze weet het allemaal precies, haha.

Is jouw kindje ook zo gek op boekjes? Welke is bij jullie in huis de grote favoriet?

In dit artikel wordt (gedeeltelijk) gebruik gemaakt van affiliate links. Meer informatie hierover vind je in mijn disclaimer.

 

Meer lezen over boekjes:

 

No Comments
Leave a Reply