Boeken

Leestip: Het boek Koud van Bijzonder Plekje (Marleen Brekelmans)

  • By
  • 31 januari 2019
  • Sticky
Boek Koud - Maudgeniet.nl

Het winterse weer is aangekomen in Nederland en het lijkt nu echt koud te zijn voor een tijdje. Heerlijk om dan op de bank te ploffen: onder een warme plaid, met een kop thee en een goed boek. Met het boek Koud van Bijzonderplekje.nl kun je heerlijk wegdromen naar de mooiste en gezelligste plekjes in de winter.

Eerder kreeg ik het boek Guur van Marleen Brekelmans, daar was ik zo enthousiast over! Nu het lekker koud begint te worden in Nederland, kon ik het echt niet laten om ook het winterse boek van haar te bestellen. En wat ben ik er blij mee!

Lees ook: Het boek Guur van Bijzonder Plekje (Marleen Brekelmans)

Lang leve de Winter!

Eigenlijk maakt het niet uit wat voor weer het is, in Nederland klagen we altijd over het weer. Het is te warm, het regent te veel of het is juist weer veel te koud. Ik vind dat ieder seizoen z’n charmes heeft en ik gok dat Marleen dat ook vindt. 😉 Want over ieder seizoen heeft ze een prachtig boek geschreven. Het boek Koud staat vol met tips en mooie bijzondere plekjes om de winter te beleven (of te overleven).

Het mooie aan de winter vind ik altijd dat het zo’n gezellig seizoen is. We zijn meer binnen, drinken warme chocolademelk, steken binnen de kaarsjes aan, we warmen ons op aan de vuurkorf in onze wintertuin en met een beetje geluk verandert de wereld in een wit sprookje!

Het boek Koud van Marleen Brekelmans (Bijzonderplekje.nl)

In het boek Koud schrijft Marleen over de mooiste plekjes om de winter te beleven. De mooiste winterwandelingen -inclusief warme choco stops!-, de beste plekken om te sleeën en een aantal prachtige accommodaties mét houtkachel. Maar ze deelt ook heerlijke winterse recepten (die je eigenlijk meteen wilt maken), leuke en grappige winterfeitjes en leuke tips om te doen in de winter. Wil je liever weg met de hele familie? Ook daar is aan gedacht; want de winter is natuurlijk het perfecte seizoen om met de hele familie een XXL vakantiehuis te huren. En ben je benieuwd naar de fijnste winterse tradities? Ook die vind je uitgebreid terug in het boek!

Ik vind het een heerlijk boek met leuke tips voor in de winter. Steeds pak ik ‘m er even bij om stiekem weer even weg te dromen, om inspiratie op te doen en om te beseffen dat we gewoon moeten genieten van de winter. Voor we het weten, klagen we allemaal weer dat het veel te warm is! 😉 Het boek Koud kost € 15,95 en is onder andere te koop via Bol.com.

Dit is geen gesponsord artikel.

Boek Koud - Maudgeniet.nl

1 Comment
  • Thea

    Oh, goede tip. Volg Bijzonder Plekje al even; de boeken van Marleen ken ik echter nog niet. Zet ze op mijn lijstje!

Leave a Reply