Kinderboek: Mijn papa is een… (+ winactie!)

– Gefeliciteerd Lotte! Jij bent de winnaar en hebt een mailtje met meer informatie ontvangen van mij. –

Nog eventjes wachten en dan is het alweer Vaderdag! Met onze kleine boekenwurm in huis, is het perfecte Vaderdagcadeautje natuurlijk een boek. En nee, dat is dan geen boek voor papa.. Maar een boek dat we gaan lezen mét papa! En dus kregen we onlangs een echt papa-boek van Uitgeverij De Vier Windstreken. Mijn papa is een…

Mijn papa is een... / Maudgeniet.nl

Mijn papa is een…

Het boek Mijn papa is een… is een ontzettend leuk boek! Op de ene bladzijde staat een klein gedichtje in rijmvorm. Dat rijmen snapt Fenne nog niet helemaal, maar dat maakt het boek zeker niet minder leuk. 😉 Het gedichtje omschrijft een voorwerp of een dier.. En vervolgens eindigt het gedichtje met ‘Mijn papa is een…’ en op de bladzijde daarna zie je een prachtige illustratie van het voorwerp of dier wat beschreven is. Zo leuk!

In totaal heeft Mijn papa is een… 6 gedichtjes en dit maakt het boek perfect als verhaaltje voor het slapen gaan. Niet te kort en zeker niet te lang. Doordat de illustraties mooi getekend zijn, felle kleuren hebben en veel details bevatten, vind je er steeds weer wat nieuws in. En laten dat nou precies iets voor Fenne zijn! Dit boek zorgt bij peuters en kleuters voor veel fantasie en is wat mij betreft echt een aanrader.

Mijn papa is een... / Maudgeniet.nl

Dit boekje is niet te kort en zeker niet te lang. Dat maakt ‘Mijn papa is een…’ perfect als boekje voor het slapen gaan!

Winnen!

Heb jij of ken jij een kindje voor wie dit boek ook erg leuk zou zijn!? Lucky you! Ik mag namelijk een exemplaar van dit mooie prentenboek weggeven. Meedoen is simpel!

 • Laat in een reactie onder dit bericht weten dat je kans wilt maken op dit prentenboek. ergeet in de reactie hieronder niet om een geldig mailadres achter te laten, zodat ik je een mailtje kan sturen als je gewonnen hebt. (Alleen ik kan dit emailadres zien en hier wordt uiterst zorgvuldig mee omgegaan!)
 • Extra winkans! Volg mij op Instagram (dit is niet verplicht, maar vind ik wel heel leuk!).
 • Extra winkans! Tag een mama onder het bericht op Facebook of Instagram waar dit boekje ook erg leuk voor is.
 • Extra winkans! Volg De Vier Windstreken op Facebook.

Meedoen aan deze winactie kan t/m dinsdag 5 juni 2018 23.59 uur.

Praktische informatie
Het boek Mijn papa is een.. is voor € 14,50 te bestellen via www.vierwindstreken.com, de plaatselijke boekhandel of via Bol.com. Het ISBN-nummer van dit boek is: 9789051165845.

 

 

Sharing is caring!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

36 thoughts on “Kinderboek: Mijn papa is een… (+ winactie!)

 1. Doe graag mee. Dan kan onze oudste dochter dit mooie boekje voorlezen aan onze jongste dochter of samen lezen voor papa.

 2. Ja wil heel graag meedoen! Verwacht mij. Eerste kindje over een 3 weekjes en is dit kado super leuk voor een papa to be

 3. Super leuk! Precies 4 weken geleden zijn wij papa en mama geworden van Faye! Omdat het de eerste vaderdag als vader wordt voor mijn vriend, lijkt me dit een bijzonder cadeautje om te geven! Faye & ik gaan duimen!

 4. Heel graag voor ons zoontje van bijna 4. Hij is trots op zijn papa die doordat ik ziek ben ook de rol van mama een beetje over neemt.

 5. Op het moment is papa heel druk op het werk, en elke avond vragen de kids of papa kan voorlezen… op het moment lukt dat dus helaas niet, hij is bijna elke door de weekse dag helaas te laat om ze voor te lezen. Hoe mooi zou het dan zijn als de kids in het weekend wél worden voorgelezen door papa, en dan uit dit boek!

 6. Ik doe graag mee voor onze peuter Daley
  Ik moet tegenwoordig elke avond een boek lezen.. hij vind voorgelezen worden prachtig! Wat zou dit boek een mooie toevoeging zijn

 7. Wat een leuk boek. Ik zie mijn zoontje deze al helemaal lezen met zijn vader. Dit zou een heel leuk vaderdagcadeau zijn.

 8. Wat leuk! Hier gaan papa en ik samen, als dit lukt, voorlezen. De 1 leest voor. Met zijn drietjes liggen we dan in het grote bed. Feest. Als ik dit boekje win, kan ik samen met Lauren het aan papa voorlezen. Lauren is namelijk gek op boeken ❤️ Ik heb geen Facebook dus kan ze helaas niet volgen.

 9. Ik zou super graag mee doen. Geliked op de vier windstreken pagina, iemand getagt, op instagram volg ik je (syb_kees)

 10. Wat een leuke winactie! En wat een leuk boek ! Ik doe graag mee voor ons zoontje en papa die erg van lezen houden. Ian is dol op boeken
  Ik heb alleen geen Facebook, kan ze helaas niet volgen.

 11. Samen boekjes lezen, mijn zoontje, dochtertje en ik genieten hier altijd erg van. Papa leest ook regelmatig voor. Een leuk boek is altijd welkom, daarom loot ik graag mee.

 12. Jaaa leuk, ik doe graag mee! Mijn vriend moet zo’n beetje alle zorg voor de kinderen op zich nemen (ik zou zeker meer willen doen maar dat lukt helaas niet). Vaderdag zou ik op deze manier extra speciaal kunnen maken. En als we niet winnen is dat ook geen probleem, ik denk dat hij het al waarderen zal dat ik heb meegedaan 🙂

 13. Ik doe graag mee. Noud houdt nu al van boeken ‘kijken’ en zijn vader vindt dit vast erg leuk om te krijgen op zijn 1e vaderdag!

 14. Ik doe graag mee zodat papa hieruit voor kan lezen aan z’n kleine meisje! Daar genieten ze allebei zo van!

 15. Leuk, ik maak graag kans. Mijn zoon is gek op voorlezen, dit boek zou erg leuk zijn om samen met zijn vader te lezen. En voor mij handig om gelijk een leuk vaderdagcadeau te hebben voor hem.

 16. Leuk ik doe graag mee om dit boekje te winnen voor mijn neefje Noah!

  Ik volg je op Instagram (liekevv24)
  Ik volg jou en de vier windstreken op Facebook (Lieke van Veen) en heb mijn schoonzus getagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *