Boeken

Leestip: Het boek Fris van Bijzonder Plekje (Marleen Brekelmans)

  • By
  • 19 maart 2019
  • Sticky
Het boek Fris - Bijzonder plekje / Marleen Brekelmans / Maudgeniet.nl

Na een paar dagen alleen maar regen gehad te hebben, kunnen we nu toch echt zeggen dat de lente er aan komt! Net als voor andere seizoenen heeft Marleen van Bijzonderplekje.nl ook voor de lente een boek geschreven. Om alvast een beetje in de stemming te komen, blader ik regelmatig in het boek Fris van Bijzonder Plekje. Heerlijk om inspiratie op te doen voor dit seizoen!

Kom maar op met de lente!

Ik vind dat ieder seizoen in Nederland wel iets moois heeft, maar na een koude, natte en grauwe winter kijk ik altijd extra uit naar de lente. Ik krijg altijd net wat beetje extra energie van de eerste zonnestralen, heerlijk! Hoe fijn is het om voor het eerst weer met zonder jas naar buiten te gaan, te genieten van de eerste zonnestralen, overal weer bloemen te zien, de vogeltjes weer te horen fluiten en zelf lekker op een terrasje te zitten?

[bol_product_links block_id=”bol_5c90a5c665524_selected-products” products=”9200000087867001″ name=”Boek Fris” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”400″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Het boek Fris van Marleen Brekelmans (Bijzonderplekje.nl)

De lente is mooi! Al het frisse groen in de natuur, de bloemen die weer bloeien en alle fijne plekjes die je weer kunt bezoeken. In het boek Fris omschrijft Marleen zo veel mooie plekjes, dat ik bijna overal meteen naartoe wil. In het boek vind je niet alleen bijzondere plekjes om te overnachten, maar ook leuke tips om er op uit te gaan, heerlijke recepten en natuurlijk weer items voor op de lente-bucketlist!

Bijzondere plekjes om te slapen en de allerleukste uitjes!
In het boek Fris worden verschillende plekken om te slapen uitgelicht. De mooiste plekjes om wakker te worden in de natuur of aan zee, van toffe accommodatie met hot tub tot slapen op de boerderij en natuurlijk de mooiste B&B’s.

De lente is natuurlijk het perfecte seizoen om er op uit te gaan, iedereen wil dan weer naar buiten. Marleen heeft de mooiste plekjes in Nederland voor je verzameld om optimaal te genieten van de lente. De fijnste terrasjes, de mooiste plekken om langs bollenvelden te gaan, leuke uitjes om de lente te beleven met kinderen, toffe plekken waar je kunt lammetjes aaien en nog veel meer!

Nog meer leuke lente tips!
Het boek nodigt je echt uit om te gaan genieten van de lente. Niet alleen om een fijn weekendje weg te gaan of een dagje uit, maar ook om thuis te genieten van de lente. Bak bijvoorbeeld de lentecake, vink de items van de bucketlist af en geniet van alle feestdagen in de lente! Het boek Fris kost € 15,95 en is onder andere te koop via Bol.com.

Nog meer boeken van Marleen Brekelmans met allemaal bijzondere plekjes:

Het boek Fris - Bijzonder plekje / Marleen Brekelmans / Maudgeniet.nl

No Comments
Leave a Reply