Boeken

Deze boeken las ik tijdens onze vakantie..

  • By
  • 29 april 2017
  • Sticky
Boeken Ibiza

Op reis wil ik graag zoveel mogelijk mooie plekjes ontdekken. Maar sinds ons reisteam twee jaar geleden is uitgebreid met Madame wordt dit toch een stukje lastiger. Natuurlijk kunnen we nog steeds veel reizen én veel zien, maar ik vind het belangrijk om rekening te houden met haar slaapjes en ritme. Daarom doen we nu wat rustiger aan op vakantie en dat betekent dat ik ook meer tijd heb om te lezen. Tijdens onze vakantie in Chalkidiki las ik zelfs maar liefst 5 boeken! Dit keer moest ik het met iets minder doen, maar mag ik met drie boeken in een week ook niet klagen. Welke boeken las ik? En wat vond ik er van?

Lees ook: Mega boekenreview – Deze boeken las ik tijdens onze vakantie in Chalkidiki

Boeken Ibiza

Lawinegevaar – Suzanne Vermeer
Onlangs schreef ik een artikel met mijn boeken wishlist, een daarvan was Lawinegevaar. Ik heb tot nu toe alle boeken van Suzanne Vermeer gelezen en dan kan deze natuurlijk niet achter blijven.

Chantal breekt door als advocaat doordat ze een zaak heeft gewonnen die veel aandacht kreeg in de media. Dit is iets waar ze altijd van gedroomd heeft, maar nu het werkelijkheid is geworden is het toch een stuk minder leuk. Ze krijgt te maken met een stalker en ze heeft er behoorlijk veel last van. Daarom besluit ze om samen met haar vriend Niels op skivakantie te gaan. Een paar dagen voor vertrek staat er een klein meisje, Fenna, voor de deur. Fenna vertelt dat zij het nichtje van Chantal is en dat ze bij Chantal veilig zal zijn. Chantal heeft al jaren geen contact meer met haar jongere zusje Amber en gaat op onderzoek uit. Dit gaat anders dan verwacht en dit maakt het boek erg spannend. Toch vond ik dat dit boek van Suzanne Vermeer voorspelbaarder was dan de andere boeken.

» Bekijk Lawinegevaar op Bol.com (€ 15,00) 

 

Eindspel, de Noordzeemoorden 4 – Isa Maron
Eindspel is het vierde (en helaas ook het laatste) deel in een ontzettend spannende serie. Nadeel van dit boek is dat je de eerste drie boeken wel gelezen moet hebben, anders snap je (te) weinig van het verhaal.

Rechercheur Maud moet, samen met haar team, een gruwelijke moord op een bejaard echtpaar oplossen. Maar ondertussen zijn ze ook nog bezig met de vorige zaak waar hoofden in de tuin worden gevonden. Ondertussen is Kyra nog steeds op zoek naar haar verdwenen zus. Hiervoor heeft ze contact met de verdachte uit de zaak met de hoofden, ze reist hiervoor zelfs naar Londen om de recherche te helpen met het onderzoek. Heel langzaam komt Kyra gevaarlijk dichtbij…

» Bekijk Eindspel op Bol.com (€ 19,99)

 

De vijftiende affaire – James Patterson
James Patterson vind ik een onwijs goede schrijver! Ook dit boek komt uit een spannende serie. Het verschil met Eindspel is dat je dit boek in principe ook kunt lezen als je de 14 eerdere delen nog niet gelezen hebt. Dit is wel een verhaal op zich en er wordt nog regelmatig iets ter verduidelijking verteld over alle personen.

In San Francisco wordt een brute moord gepleegd in een luxe hotel. Rechercheur Lindsay Boxer wordt hier naar toe gestuurd en zij moet de zaak met haar team oplossen. Alles wijst in de richting van een onbekende vrouw, maar dan komt Lindsay haar man ook tegen in het onderzoek. Als haar man dan ook nog van de radar verdwijnt, wordt het boek ontzettend spannend.

» Bekijk De vijftiende affaire op Bol.com (€19,99)

 

Facebook!
En uiteraard checkte ik regelmatig Facebook! Dit is geen echt boek natuurlijk, hihi. 😉 Volg je mij al op Facebook?

 

Ben jij ook gek op lezen? Misschien zijn deze boeken iets voor jou!

 

De afbeelding komt van Shutterstock. In dit artikel wordt gebruik gemaakt van affiliate links, meer informatie hierover vind je in mijn disclaimer

 

No Comments
Leave a Reply