Boeken

Boek Instaproof: alles wat je wilt weten over Instagram

  • By
  • 31 oktober 2018
  • Sticky
Boek Instaproof / Maudgeniet.nl

Als er een social media kanaal is waar ik soms écht helemaal niks van snap, dan is het wel Instagram. Doe ik veel moeite voor mijn foto’s, worden ze niet of nauwelijks opgemerkt. Doe ik er weinig moeite voor en vind ik het zelf niet eens zo’n hele toffe foto, krijg ik er wel veel reacties op.. Datzelfde geldt voor de tijden en het aantal volgers. Het ene moment blijven mijn volgers maar aanwaaien en het andere moment zie ik ze toch echt weer verdwijnen. Ik snap er niks van! Maar toen kwam het boek Instaproof..

Volg jij mij al op Instagram? Je kunt me vinden via @Maudgeniet!

Het boek Instaproof

Het boek Instaproof geeft je een kijkje in de wereld van Instagram. Het is een interessant boek waar je alle ins & outs over Instagram leert. Wat is Instaproof eigenlijk? Hoe word jij Instaproof? Het boek staat dus boordevol met tips over Instagram. Of nou ja, eigenlijk álles wat je moet weten over Instagram. Van interactie tot hashtags, van foto’s in je feed tot foto’s in je Stories. En van locatie’s tot advertenties.

Het leuke aan dit boek is dat het niet alleen maar een verhaaltje is, maar dat er ook heel veel voorbeelden worden gegeven. Zo laten ze niet alleen de mooiste foto’s en feeds zien in dit boek, maar worden er ook regelmatig accounts genoemd, zodat je het meteen kunt checken en precies weet wat ze bedoelen. En geloof me.. De accounts die ze noemen zijn echt prachtig en enorm Instaproof. Ik krijg meteen heel veel inspiratie om aan de slag te gaan!

Kriebels om aan de slag te gaan!

En door dit boek heb ik dus meteen heel veel kriebels gekregen om met Instagram aan de slag te gaan. Zo heb ik onder andere geleerd dat interactie heel belangrijk is. Stiekem wist ik dat al, maar op de een of andere manier gebruik ik daar mijn tijd niet voor. Zonde, want zo loop ik heel veel Instagram-kansen mis.

Ik weet ook dat ik moet kiezen voor een fotofocus. Bijvoorbeeld door een onderwerp te kiezen, alleen maar lichte (of juist donkere) foto’s te posten of juist steeds een kleur naar voren te laten komen. Maar ook dat vind ik moeilijk! Want ik wil een echt account, dus laten zien wat mij bezig houdt. De ene keer is dat een Sinterklaas-recept, de andere keer juist een fijne wandeling in het bos. Eigenlijk wil ik vooral mijn leven als mama laten zien, ook als dat soms zónder kindjes is. Pffff, lastig! Ik ga er nog eens even goed over nadenken.

Praktische informatie over het boek Instaproof
Het boek Instaproof is geschreven door Kirsten Jassies en Joyce Nafzger en wordt uitgegeven door Uitgeverij Snor. Het boek kost € 17,50 en is onder andere te koop via Bol.com.

Kom je me volgen op Instagram? Je kunt me vinden via @Maudgeniet!

Boek Instaproof / Maudgeniet.nl

Ik kreeg dit boek opgestuurd als recensie-exemplaar. Maar je leest hier alleen mijn eigen mening! Ik zou nooit een artikel schrijven over een product of dienst waar ik niet achter sta. Meer informatie vind je in mijn disclaimer.

No Comments
Leave a Reply