Boeken

Scoor punten bij je vriend met dit kookboek!

  • By
  • 14 oktober 2017
  • Sticky
Mannencadeau Bierkookboek - Maudgeniet.nl

Voordat de meisjes geboren waren verrasten wij elkaar regelmatig met een cadeautje. Het was alweer veel te lang geleden dat ik iets leuks kocht voor Jasper en dus bestelde ik weer eens een leuk cadeau voor hem. De laatste keer dat ik spontaan iets bestelde voor Jasper, was het een Bluetooth Speaker. Daar maakt hij nog steeds veel gebruik van, dus zocht ik nu weer een cadeau waar hij veel profijt van zou hebben. En zo kwam ik uit bij een perfect mannencadeau!

Lees ook: Cadeautip – een leuk cadeau voor hem!

Deze keer bestelde ik een kookboek, maar niet zomaar een kookboek.. Nee hoor, juist niet! Ik bestelde een kookboek met alleen maar biergerechten. Het is algemeen bekend dat vrijwel alle mannen gek zijn op bier. Hoe fijn is het dan om dit vloeibare goud ook te verwerken in heerlijk eten?

Bierkookboek - Maudgeniet.nl

Niet alleen maar een mannencadeau..
Zelf maak ik regelmatig ‘kip in bier’. Heerlijke kippenbouten die een tijdje gestoofd zijn in bruin bier. Hier in huis zijn we er allemaal helemaal weg van, zo lekker! Ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd naar andere gerechten waar bier in wordt verwerkt. Dus dit kookboek is niet per se alleen maar een mannencadeau, maar ook heel leuk voor vrouwen! 😉 En zelfs voor kinderen.. Want de alcohol verdampt in dit soort gerechten.

Cooking with beer
In het kookboek komen maar liefst 65 verschillende gerechten naar voren waar uiteraard allemaal bier in is verwerkt. Van snacks tot hoofdgerechten en van Ultimate Meals tot zelfs recepten voor het ontbijt en voor de bakliefhebbers onder ons. Daarnaast vind je ook diverse Tips & Tricks over hoe je het beste kunt koken met bier en krijg je een uitleg over de verschillende soorten bier die er zijn. Want het gaat veel verder dan de pilsener die iedereen kent. 😉

Ik ben zelf in ieder geval ontzettend nieuwsgierig naar The Ultimate Beer Pizza, de Beer Hot Wings en uiteraard ook naar The Best Beer Ice Creams! De komende tijd heb ik dus voldoende inspiratie voor in de keuken.

Praktische informatie
Het enige ‘nadeel’ van dit boek is dat het hele kookboek geschreven is in het Engels. Voor ons geen probleem, maar houd hier wel even rekening mee als je het (ook) wilt bestellen! Het boek is een enorme aanrader als cadeau voor hem en onder andere te koop voor € 29,95 bij Radbag.nl.

Cheers!

 

No Comments
Leave a Reply