Genieten

Unboxing Bellobox, de snackbox voor honden | Verwennerij voor onze Buddy + WINACTIE

 • By
 • 22 maart 2020
 • Sticky
Bellobox - Maudgeniet.nl

Onze hond Buddy komt niet zo vaak voorbij op mijn blog en ik heb werkelijk waar geen idee waarom! Maar intussen is dit kleine hondje al bijna 12 jaar in ons leven! Waar Buddy als puppy behoorlijk druk kon zijn, wordt hij nu een oud mopperig opa-hondje. Maar ook opa-hondjes verdienen soms wat lekkers en dus testten we onlangs de Bellobox!

Wat is de Bellobox?

De Bellobox is een box vol met lekkere verwennerij voor jouw hond. Hierin vind je verschillende snacks met een hoge kwaliteit én je steunt daarmee ook nog eens de goede doelen het KNGF en stichting Dierenlot. Daarmee verwen je dus niet alleen jouw hond, maar je maakt er ook andere dieren heel blij mee. Wat mij betreft een win-winsituatie!

Bij Bellobox hebben ze verschillende boxen samengesteld voor honden. De boxen zijn samengesteld in verschillende categorieën. Zo heb je de Original, Puppy en de  Kennismakingsbox. In de categorie Premium vind je de Small, Medium en Large boxen en ze hebben zelfs boxen afgestemd op allergieën: Hypo allergenen box, Kip en Rund. Vervolgens kun je in het bestelmenu kiezen of je de Bellobox eenmalig wilt, per 6 maanden of per 12 maanden. Wanneer je kiest voor het abonnement wordt deze automatisch bij je bezorgd én het stopt automatisch.

Goed om te weten: Alle snacks zijn 100% natuurlijk, vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen. Het kan dus zijn dat sommige snacks een beetje ruiken (of zeg maar gerust stinken). 😉

Bellobox - Maudgeniet.nl

Unboxing Bellobox Small

Buddy is behoorlijk kieskeurig wat brokken én snacks betreft. Als de pakketbezorger weer eens aan de deur staat en Buddy een koekje wil geven, vertikt Buddy het om die te eten. Dat is nog maar een klein voorbeeld: ik kan heel veel producten opnoemen die Buddy absoluut niet wil eten, van brokken tot snacks of een bot. Dus ik was heel benieuwd wat hij van de snacks uit de Bellobox zou vinden!

Wij hebben een klein hondje, Buddy is een Jack Russell.. Dus wij kregen de Bellobox Small om te testen. De Bellobox was voor Buddy pure verwennerij! In de box zat het volgende:

 • Runderoren (3 stuks)
 • Kalfskauwstaaf (2 stuks)
 • Kippenvleugels (zakje)
 • Henne zalmsnacks (zakje)
 • Kippenpoten (zakje)
 • Lekkerbekje (1 stuk)
 • Keelpitten (zakje)
 • Buffellong (zakje)

Tot mijn verbazing vind Buddy tot nu toe alle snacks ontzettend lekker! Ik kan soms niet geloven dat ik hem een kippenpoot geef (ja, zo ziet het er dan ook echt uit!), maar hij vindt me het leukste baasje wat er maar is. We hebben alleen nog niet het Lekkerbekje en de Zalmsnacks geprobeerd. In verband met mijn visallergie durf ik dit hem niet te geven, omdat ik bang ben dat ik er zelf op reageer. Hihi. Maar binnenkort gaan we verhuizen en gaat Buddy ongetwijfeld nog wel een nachtje logeren en dan geven we deze snack mee!

Bellobox - Maudgeniet.nl

Winnen!

Ontzettend leuk! Ik mag van Bellobox een Bellobox Original weggeven aan een van mijn volgers. Zoals je gewend bent van Maudgeniet.nl is meedoen simpel. Volg onderstaande stappen en je maakt al kans! Ook kun je gebruik maken van een kortingscode. Met de code MAUDGENIET krijg je maar liefst 15% korting op een Bellobox!

Meedoen aan deze winactie kan tot en met zondag 30 maart 2020, 23.59 uur. Maandags krijgt de winnaar een mailtje!

No Comments
Leave a Reply