Genieten

Mijn slechte gewoontes en verslavingen..

  • By
  • 28 februari 2018
  • Sticky

Ik kan niet zeggen dat ik enorme verslavingen heb, gelukkig niet. Maar toch zijn er wel een aantal dingen waar ik niet helemaal zonder kan en toch een beetje verslaafd aan ben. Of misschien kunnen we het beter gewoon ‘slechte gewoontes’ noemen, hihi.

Quote coffee / Maudgeniet.nlKoffie! 
Met stip op één: koffie! Ik drink dagelijks koffie en vooral ‘s morgens heb ik het ‘nodig’ om wakker te worden en ook ‘s avonds na het eten vind ik een kop koffie heerlijk. Wanneer ik aan het werk ben drink ik veel koffie.. Soms zelfs iets te veel. En wanneer de peuter een terror-dag heeft, kan ik ook echt niet zonder koffie! Hihi.

Chocolade
Sinds mijn sportavontuur hou ik helemaal niet meer zo van zoet, maar ik ben gek op chocolade! Natuurlijk ben ik enorm gek op Tony, maar ook op melkchocolade mét stukjes hazelnoot en M&M’s!

Mijn telefoon…
Oeps! Ik moet toegeven dat ik eigenlijk veel te veel op mijn telefoon kijk, veel meer dan ik eigenlijk wil. Maar ‘even’ op Facebook of Instagram kijken gaat zo makkelijk! En ik wil natuurlijk mijn blog in de gaten houden, reageren op reacties op social media, foto’s maken en zo kan ik nog wel even doorgaan. Vooral op de dagen dat ik thuis ben, is het heel makkelijk om de telefoon te pakken. Mijn nieuwe doel: de telefoon vaker wegleggen.

franz12 / Shutterstock.com

Roken
I know! Dit is een heeeele slechte eigenschap en toch echt wel een verslaving. En ik weet dat ik er mee moet stoppen en dat is ook echt iets wat ik dit jaar wel weer wil gaan doen. Stoppen met roken dus!

Ik kan gelukkig niet zeggen dat ik enorme problemen hebben en last heb van een hele serieuze verslaving. Ik ben benieuwd.. Heb jij slechte eigenschappen of (rare) verslavingen?

 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

1 Comment
  • Marcella

    Ik snoep graag en ik zie onzekerheid ook wel als slechte gewoonte. Goed om aan beide te werken! Ik dacht trouwens dat jij gestopt was met roken 😉

Leave a Reply