Genieten

Review: een aroma diffuser van Geurwolkje | Op zoek naar balans met etherische oliën

  • By
  • 9 september 2019
  • Sticky
aroma diffuser van geurwolkje - Maudgeniet.nl

Je hebt het op Instagram ongetwijfeld voorbij zien komen. Een aroma diffuser van Geurwolkje is de nieuwe aanwinst in ons huis! Op Instagram kreeg ik veel enthousiaste reacties, maar ook veel vragen. Een prima plan om er een blogje over te schrijven natuurlijk!

Op zoek naar balans

Op zoek naar balans.. Het is ondertussen een terugkerend thema geworden op Maudgeniet.nl. Niet alleen sinds ik thuis zit met de Burn Out, maar ook daarvoor was ik er al mee bezig. Want de juiste balans vinden, dat vind ik -zeker op dit moment- behoorlijk lastig. Wanneer lukt mij iets wel? Wanneer is iets te veel? En hoe kan ik meer rust krijgen in het dagelijkse leven?

Zijn er dingen die mij kunnen ondersteunen bij meer balans? Absoluut! Zo probeer ik echt gezond te eten, regelmatig te bewegen en ben ik heel graag buiten in de natuur. Daarnaast lees ik veel zelfhulpboeken, mediteer ik regelmatig en doe ik sinds kort aan Yoga. Die dingen zorgen niet alleen voor een beetje ritme, maar ook voor rust. En dat is fijn!

aroma diffuser van geurwolkje - Maudgeniet.nl

Een aroma diffuser van Geurwolkje

Via social media doe ik behoorlijk veel inspiratie op, zeker via Pinterest. Zo kwam ik daar ook in aanmerking met etherische oliën en de verschillende werkingen daarvan. Onlangs kreeg ik een aroma diffuser van Geurwolkje met verschillende etherische oliën en ik ben er erg blij mee!

Een aroma diffuser zorgt er voor dat de luchtvochtigheid op peil blijft. Het is een apparaatje waar je koud water in doet en de diffuser blaast de koude stoom door middel van een soort verneveling de ruimte in. Dit gaat heel rustig. Je kunt er eventueel nog etherische oliën bij in doen die er voor zorgen dat er ook een heerlijke geur vrij komt. De etherische oliën kunnen ook diverse werkingen hebben op je gemoedstoestand, extra pluspunt!

Wij mochten thuis maar liefst vijf verschillende etherische oliën testen. Deze hebben we allemaal natuurlijk uitgebreid getest in de aroma diffuser van Geurwolkje. Wij hebben de geuren lente bries, boswandeling, morning daisy, zomer bries en rozenhout. Iedere olie heeft een andere geur en werking. De Lente bries werkt ontspannend, de Boswandeling versterkt je concentratie, de Morning Daisy werkt lekker motiverend, de Zomer bries maakt je vrolijk en de Rozenhout vermindert stress en is fijn voor je immuunsysteem.

De Rozenhout en Boswandeling zijn op dit moment absoluut mijn favoriet, zeker omdat mijn immuunsysteem wel een opkikker kan gebruiken. *Snuit nog een keer haar neus* De Morning Daisy vind ik vooral in de ochtend erg fijn! De oliën werken niet alleen op je gemoedstoestand, maar gaan ook vieze luchtjes in huis tegemoet. Ideaal als de de peuter met een poepluier rond loopt, de hond door een regenbui heeft gelopen of als ik gekookt heb met heel veel knoflook. 😉

Hulp en tips gezocht!

Ik weet dat er nog heel veel andere mogelijkheden zijn om etherische oliën te gebruiken. Op dit moment ben ik druk bezig om me er in te verdiepen, want ik vind het razend interessant. Zo lees ik dat je het kunt gebruiken om schoon te maken, je het onder je voeten of op je polsen kunt smeren en zelf in je eten of drinken kunt gebruiken. Ik las zelfs dat er complete workshops over etherische oliën georganiseerd worden.

Nu ben ik ontzettend nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van etherische oliën. Welke olie moet ik gebruik voor wat? Hoe moet ik de oliën gebruiken en hoe zorg ik er voor dat de oliën zo goed mogelijk hun werk kunnen doen voor mij?

Heb jij tips voor etherische oliën? Geef jij workshops? Of kun jij op een andere manier informatie met mij delen? Laat het me dan alsjeblieft weten door een reactie onder dit bericht te plaatsen óf door mij een mailtje te sturen op info@maudgeniet.nl.

aroma diffuser van geurwolkje - Maudgeniet.nl

No Comments
Leave a Reply